Haberler

TOD TV ücretli mi? TOD TV 2023 kaç TL?

Güncelleme:

Beın SPORTS'a bağlı şifreli kanallarda yayınlanan Spor Toto Süper Lig maçları için sevindirici haber paylaşıldı. Gençlik ve Spor Bakanı, Spor Toto Süper Lig maçlarının önümüzdeki haftadan itibaren iki hafta boyunca şifresiz olarak yayınlanacağı bildirdi. Peki, TOD TV ücretli mi? TOD TV 2023 kaç TL?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig maçları iki hafta boyunca şifresiz yayınlanacak. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan üzücü gelişmeler "sporda birlik ve beraberlik" ile çözülecek. Peki, Tod Tv üyeliği nasıl yapılır? TOD TV üyelik iptal nasıl yapılır?

MAÇLAR ÜCRETSİZ İZLENECEK?

Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasında, "Kıymetli sporseverlerle şunu paylaşmak istiyorum. beIN Group'la yaptığımız görüşmeler neticesinde bundan sonra oynanacak 2 haftayı şifresiz ve herkese ulaştıracak karar alındı. Omuz omuza yardımlaşma gecesine katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verildi.

Haftanın ilk maçı 3 Mart Cuma günü saat 20.00'da Alanyaspor – Başakşehir FK arasında gerçekleşecek. beIn Sports 1 kanalından yayınlanacak maç, şifresiz olarak erişime açılacak. Ardından önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek tüm maçlar da ücretsiz olarak izlenebilecek.

TOD TV ÜCRETLİ Mİ?

TOD TV dijital platformunda maçlar 2 hafta boyunca ücretsiz yayınlanacak?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gençlik ve Spor Bakanı Gençlik TOD TV Spor beIN Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title