Haberler

Times Square nerede? Times Square ne demek? Twitter trend olan Times Square hangi ülkede bulunuyor? Amerika'da mı?

Güncelleme:

Twitter'da trend topic olan Times Square vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Times Square ne demek, ne anlama geliyor? Times Square neresi? Times Square hangi ülkede bulunuyor? Times Square Türkçe'si nedir? Square ne demek? Times Square 'a nasıl gidilir? Times Square hangi ülkede ve hangi şehirde bulunur? Detaylar haberimizde...

ABD'nin en büyük eyaletlerinden olan New York Manhattan'daki Times Square meydanına Türk Bayrağı ve 251 şehidimizin fotoğrafları yansıtıldı. Bunun ardından vatandaşlar Times Square nerede, hangi ülkede bulunuyor merak etti. Times Square 'a nasıl gidilir? Times Square ne demek?

TİMES SQUARE NE DEMEK?

Square "Meydan" anlamına geliyor. Times Square ise "Times Meydanı" olarak bilinmektedir.

TİMES SQUARE NEREDE?

Times Square, New York şehrinde West 42. Cadde'nin Broadway ve Seventh Avenue ile kesiştiği kavşak ve etrafındaki alan. Kesin sınırları olmamakla birlikte aşağı yukarı doğuda Sixth Avenue, batıda Eighth Avenue, güneyde 40. Cadde ve kuzeyde 53. Cadde'ye kadar uzanan bir alan olup Manhattan'ın Midtown bölgesinin batı kesimine denk gelir.

1904 yılının yılbaşı akşamı, Times Meydanı'na ismini veren New York Times'ın meydandaki yeni binalarına taşınmasının havai fişeklerle kutlanmasıyla yeni bir gelenek başladı ve her yıl yılbaşı bu meydanda havai fişeklerle kutlanmaya başlandı. Bu gelenek hâlâ devam etmektedir. Her yıl meydanda oluşan binlerce kişilik kalabalık yeni yılı gösteren meşhur ışıklı topun inişini seyreder. Times Meydanı yoğun trafiğiyle ünlü olduğu gibi taksileriyle de ünlü bir meydandır.

Times Square dünya haritasındaki yeri:

Times Square nerede? Times Square ne demek? Times Square hangi ülkede bulunuyor? Amerika'da mı?

TWİTTER'DA TREND OLDU!

ABD'nin en büyük eyaletlerinden olan New York Manhattan'daki Times Square meydanına Türk Bayrağı ve 251 şehidimizin fotoğrafları yansıtıldı. Bunun ardından "Times Square" etiketi Twitter'da trendler listesine girdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Times Meydanı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title