Haberler

Galatasaray maçı seyircili mi, seyircisiz mi? Galatasaray-Lokomotiv Moskova biletleri ne kadar?

Güncelleme:

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı için geri sayım yapılıyor. Galatasaray maçı seyircili mi, seyircisiz mi? Galatasaray-Lokomotiv Moskova biletleri ne kadar? sorularının yanıtı bu kapsamda merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi E grubunda yer alan Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek.

Galatasaray maçı seyircili mi, seyircisiz mi? Galatasaray-Lokomotiv biletleri ne kadar? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Sarı kırmızılı ekip iç sahada karşılaşmayı kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyor. Peki Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı heyecanla bekleniyor. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E grubunda 4'üncü maçında Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Karşılaşmayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı 4 Kasım Perşembe akşamı saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşma Exxen platformunda yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

  • GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Feghouli, Halil
  • LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Zhivoglyadov, Jedjav, Barinov, Rybus, Maradishvili, Beka Beka, Zhemaletdinov, Rybchinskiy, Anjorin, Kerk

GALATASARAY MAÇI SEYİRCİLİ Mİ?

Yarın oynanacak GS-PSV maçı seyircili oynanacaktır. Tff, Galatasaray-Lokomotiv maçının kendi organizasyonlarının olmadığını belirtip, sorumluluğun UEFA'da olduğunu vurguladı. Bu sebeple TFF'nin ceza yaptırım hakkına sahip olmadığı ifade edildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Söz konusu maç, UEFA'nın düzenlediği bir müsabaka olup tüm sorumluluk da UEFA'dadır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun herhangi bir şekilde bu maça müdahil olması ve Galatasaray Spor Kulübü'ne ceza vermesi mümkün değildir."

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Lokomotiv Moskova Galatasaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title