Haberler

Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Galata Köprüsü neden trafiğe kapatıldı, ne zaman açılacak?

Güncelleme:

Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle Galata Köprüsünü kullanmak isteyen vatandaşlar, Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Galata Köprüsü neden trafiğe kapatıldı, ne zaman açılacak?

Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Sorusu, internet üzerinde yer almakta olan bilgilendirmeler nedeniyle merak ediliyor. Bir süredir trafiğe kapatılacağı söz konusu olan Galata Köprüsünün son durumu arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Galata Köprüsü neden trafiğe kapatıldı, ne zaman açılacak?

GALATA KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPATILDI MI?

Galata Köprüsü'nün Karaköy-Eminönü yönü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bakım ve onarım çalışmaları kapsamında trafiğe kapatıldı. Çalışmalar kapsamında birinci etapta Karaköy- Eminönü istikameti trafiğe kapatıldı. Görevliler, beton bariyerlerle köprüyü kapatırken, iş makineleri de köprüde yerini aldı. Birinci etap çalışmalar kapsamında trafik akışı, Karaköy'den Eminönü istikametine gidecek araçlar Tersane Caddesi'nden Atatürk Köprüsü'ne yönlendirilecek ve Eminönü'ne ulaşımları sağlanacak.

Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı mı? Galata Köprüsü neden trafiğe kapatıldı, ne zaman açılacak?

GALATA KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE BAŞLANAN BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Galata Köprüsünde bakım onarım çalışmalarına başladı. İstanbul'un trafiğinde en kilit noktalarından biri olan Galata Köprüsü 13 Ağustos tarihinden itibariyle yolda bakım ve onarım çalışmasına başlandı. Köprüdeki çalışmalar da yolun Eminönü'nden Karaköy olan yol açık olup, Karaköy'den Eminönü'ne giden yolda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

GALATA KÖPRÜSÜ NE ZAMAN TRAFİĞE AÇILACAK?

Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek bakım ve onarım çalışmalarının 20 gün sürecek ilk etabı için saat 01.00 itibarıyla hazırlıklar başladı. Olası İstanbul depremine hazır hale getirilmesi hedeflenen köprüdeki çalışmalar 40 gün sürecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Galata Köprüsü Beyoğlu Fatih Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title