Haberler

Beşiktaş-Trabzonspor maçı bitti mi? Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş maçı bitti mi?

Güncelleme:

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Saat 19.00'da başlayan mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetiyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor-Beşiktaş maçının sonucu merak ediliyor. Peki, Beşiktaş-Trabzonspor maçı bitti mi? Beşiktaş- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş maçı bitti mi? İşte detaylar...

Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'in bu haftasındaTrabzon'da karşı karşıya geldi. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor- Beşiktaş maçının sonucu merak ediliyor. Sporseverler maçın kaç kaç bittiğini araştırıyor. Peki, Beşiktaş- Trabzonspor maçı bitti mi? Beşiktaş- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş maçı bitti mi? Detaylar haberimizde...

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Spor Toto Süper Lig maçı Bein Sports 1, kanallarından yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Trabzonspor-Beşiktaş maçı 17 Eylül Pazar günü 19.00'da gerçekleşecek.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Maç henüz devam ediyor ve dakikalar 90+6'yı gösteriyor. Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğüyle devam eden maç 3-0 bitecek gibi görünmektedir.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Daniel Amartey sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Vincent Aboubakar ile Eric Bailly ise kadroda. Trabzonspor'da Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor.

İki ekip, Süper Lig'de yarın 101. kez rakip olacak. Geride kalan 100 müsabakada siyah-beyazlılar 37, bordo-mavililer 36 galibiyet aldı, 27 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 142 gole, Trabzonspor 115 golle karşılık verdi.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Benkovic, Baniya, Eren, Mehmet Can, Mendy, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Onuachu

Beşiktaş : Mert, Rosier, Necip, Omar, Onur, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Rebic, Cenk

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Ali Şansalan Trabzonspor Beşiktaş Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title