Haberler

Ahmet Dursun kimdir? Ahmet Dursun kaç yaşında, nereli? Ahmet Dursun hayatı ve biyografisi!

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Ahmet Dursun izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Ahmet Dursun kaç yaşında, nereli? Ahmet Dursun hayatı ve biyografisi! Ahmet Dursun kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri çeken Ahmet Dursun hakkında araştırmalar yapılıyor. Ahmet Dursun kimdir? Ahmet Dursun kaç yaşında, nereli? Ahmet Dursun hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

AHMET DURSUN KİMDİR?

Doğum tarihi: 25 Ocak 1978
44 yaşında
Gelsenkirchen, Almanya

Ahmet Dursun (d. 25 Ocak 1978, Gelsenkirchen), Türk eski millî futbolcudur. Futbola SG Wattenscheid 09'da başlayan futbolcu, 1996'da Kocaelispor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başladı. 1999-2003 arasında bir lig şampiyonluğu yaşadığı Beşiktaş kariyeriyle zirve yaptı. Çin ve Azerbaycan'da da futbol oynayan Dursun, 2014 yılında profesyonel kariyerine nokta koymuş, 2016'da amatör olarak futbola geri dönmüş ve 2018 yılında memleketi Tokatspor'da futbolu bırakmıştır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ahmet Dursun Siyaset Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title