Haberler

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan Şampiyonluk İddiası

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Lig Sonunda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Takımların Sivasspor Engelini Aşması Gerektiğini Belirterek, "Şampiyonluk Yolu Sivasspor'dan Geçiyor. Lig Sonunda Sivasspor Şampiyon Olamazsa, Sivasspor'u Yenecek Olan Takım Şampiyon Olacaktır" Dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, lig sonunda şampiyonluk mücadelesi veren takımların Sivasspor engelini aşması gerektiğini belirterek, "Şampiyonluk yolu Sivasspor'dan geçiyor. Lig sonunda Sivasspor şampiyon olamazsa, Sivasspor'u yenecek olan takım şampiyon olacaktır" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nun (BESYO) Kültür Merkezi'nde düzenlediği söyleşiye katılan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bir daha Sivasspor adına para toplamak için kampanya düzenlemeyeceğini belirterek, "Benim başkan olarak en icap duyduğum ve onurumu kıran şey, Sivasspor adına para toplamaya çalışmaktır. Gerçekten benim onurumu kırıyor. Ben ve birçok arkadaşım, yardım talebinde bulunulduğu zaman bütçesine göre kulübe destek olan ve memnun eden kişi durumundaydık. Yani kendi çapımda veren el konumundaydım. Şimdi isteyen el konumuna geldik ki, bu gerçekten beni rahatsız ediyor" dedi. Kendilerine destek verenleri görmek için kampanya düzenlediklerini hatırlatan Başkan Odyakmaz, "Bize destek olmak isteyenleri görmek istedik. Sayın Valimiz'in önderliğinde belediye ve diğer kurumların katılımıyla bir yardım kampanyası organize etmeye gayret ettik. Bunda da kısmen başarılı olduk. Yaklaşık 2.5 milyon YTL'lik bir taahhüt söz konusu oldu. Ama bunun 1.5 milyon YTL'lik bölümü uzun vadeli çek şeklinde kasamıza girmiş durumda. Benim görevim bundan sonra inşallah, Sivasspor'a böyle kampanyalar düzenlettirmemek. Gerçekten çok kötü bir şey, iyi bir şey değil. 'İşte Sivasspor'un böyle başarısı var. Haydi Sivaslılar elinizi cebinize atın' gibi söylemler duymak istemiyorum. Bu beni gerçekten mahcup ediyor. Ama keşke böyle bir başarıyı yakalamışken de gücümüzü gösterebilseydik. SMS kampanyası organize ettik. Kampanyaya sadece 25 bin SMS geldi. Bunların da bir çoğunun mükerrer olduğunu düşünürsek, bu konuya duyarlı yaklaşık 10 bin kişinin olduğunu söyleyebiliriz ki, bu da bize boyumuzun ölçüsünü aldırdı. Bundan sonra yönetim kuruluna düşen görev, bir daha Sivasspor'u bu tür organizasyonlarla muhatap kılmamak" ifadelerini kullandı.

"YA SİVASSPOR, YA DA SİVASSPOR'U YENEN TAKIM ŞAMPİYON OLACAK" 'Sivasspor'un şampiyonluk şansı nedir?' sorusuna Başkan Odyakmaz, "Her zaman iddialıyız. Her zaman şampiyon olma ümidini içimizde taşıyorduk. Önceleri yüzde 10. Sonra 11 ve şimdi de yüzde 25'lere kadar hedefimize yaklaştık. Şampiyonluk Sivas'tan geçiyor. Ya Sivas olacak, ya da Sivas'ın belirlediği bir takım. Eğer Beşiktaş ve Galatasaray karşılaşmalarında, tabii ki o zamana kadar kaybetmememiz lazım, üst düzey futbol oynayıp onları yenersek kendimiz olacağız. Birini yener diğerini yenemezsek büyük bir olasılıkla yenemediğimiz takımın şampiyon olma ihtimali olacak. Gerçekten şampiyonluğun yolu Sivas'tan geçiyor diyebilirim" cevabını verdi.

Bu arada, söyleşinin ilerleyen bölümlerinde salona gelen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, alkışlarla öğrencilerin arasına oturdu. Uygun da söyleşide kendisine iletilen sorulara cevap verirken, hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu vurgulayarak, "O yüzden Sivaslılar'ın Sivasspor'a sahip çıkma mecburiyeti var. Ve biz yürüdüğümüz yolda, sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Önümüze set kuranların setini yıkarız. Ama sizin desteğinizle. Bunu başaracağız. Şampiyon olup olamayacağımızı ligin sonunda göstereceğiz" diye konuştu.

Söyleşinin sonunda BESYO Müdürü Mehmet Çimen, Uygun'a plaket verirken; Rektör Prof. Dr. Mehmet Bakır da teşekkür belgesi verdi.

(İG-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title