Haberler

Kızılyıldız, Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Götürmeyecek

Güncelleme:

Kızılyıldız, geçen sene G.Saray'la oynanan maçta hayatını kaybeden taraftarı nedeniyle, Cuma günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına taraftar götürmeme kararı aldı.

THY Euroleague'de 11 Aralık Cuma günü oynanacak Fenerbahçe ile Kızılyıldız karşılaşmasına Sırbistan temsilcisi, İstanbul'a taraftarlarını götürmeyeceklerini açıkladı.

GALATASARAY MAÇINDA BİR TARAFTAR ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kızılyıldız, 11 Aralık Cuma günü saat 21.45'te Fenerbahçe ile Ülker Sports Arena'da oynayacağı THY Euroleague'in 9. hafta karşılaşmasına taraftarlarına İstanbul'a gelmemeleri çağrısında bulundu. Sırp basınında yer alan haberlere göre, Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Covic, geçen yıl Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları karşılaşma öncesinde bir Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi olayını hatırlatarak, yeni bir olay yaşanmaması için Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarına İstanbul'a gitmemeleri çağrısında bulundu. Kızılyıldız Başkanı, geçtiğimiz sezon Galatasaray maçı öncesinde yaşanan olayları korkunç olarak niteledi.

Geçtiğimiz sezon THY Euroleague'de Galatasaray, Sırbistan'ın Kızılyıldız ile oynadığı karşılaşma öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dışında konuk ekibin taraftarları ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olaylar çıkmış ve Marko İvkoviç isimli bir Sırp taraftar hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Konyalı:

Herkesi kendimize düşman ettik bravo sonra başka dostumuz yok bizi sevmiyorlar diye bazıları ağlıyor atar yapıyor sen hiç insan gibi davrandın mı ki başkası seni sevsin?!

11
5
yanıtYanıtla
can:

balkanlari kana bulayan sirp katiller gelmesin zaten en buyuk turk dusmani onlardir osmanlidan beri her zaman nefret etmislerdir Turklerden. gelmesinler

7
1
yanıtYanıtla
ZEKİ:

BURASI FENERBAHÇE İLKEL VE BARBAR GALATASARAY DEĞİL HUZUR İÇİNDE GELİN SAYGI GÖSTERİN SAYGI BULUN

6
1
yanıtYanıtla
pkklı qöpeklere kemiq kampanyası:

2014 Resmi sayım sonuçlarına göre toplam nufusu 9 Milyonu bulmayan Doğu ve Güneydoğuda: 1) Türk nufusu yüzde 90 olan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Elazığ, Erzincan ve Kilis. . 2) Türk nufusu yüzde 50 - 60 olan Kars, Adıyaman, Ardahan ve Iğdır . . 3) Arap nufus yüzde 62 olan Şanlıurfa (yüzde; 28 Kürt - 10 Türkmen). . 4) Kürt nufusu yüzde 70 - 90 olan Hakkari, Ağrı, Van, Diyarbakır, Muş, Siirt, Batman, Bitlis ve Mardin. . 5) Zaza nufusu yüzde 80 - 90 olan Bingöl ve Tunceli. . Anladınızmı hainler?

1
0
yanıtYanıtla
:

La bu mal yine gelmiş buraya

yanıt0
yanıt0
HALK:

gslılar biraz sakin bu sadece spor maalesef meyillisiniz taksimde ingilizler ölmüştü. . 2 yıl evvelde fenerli bir çocuk öldürülmüştü. . . vahşete son verin spor yapın savaş değil. . .

0
1
yanıtYanıtla
insanın ilk haline geri dönüş:

futbol fanatikleri eğer adam yaralama dövme öldürme için maça gidiyorsa ya akıl noksan yada uyuşturucu bağımlısı taraftarı ateşlesin diye kuluplerden destek görüyorsa kulupler sorumludur

0
0
yanıtYanıtla
rumeliMobil-ANDROID:

alemin evinde capkunluk yapamaz

0
0
yanıtYanıtla
Kartoyak:

Sırplar yunanlar İsrail ermeni Rusya ABD ... bizim ne kadar düşmanımız var lann

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title