Haberler

Sinan Şamil Sam, Boksu Bırakmayacağını Açıkladı

Profesyonel Boksta Türkiye'nin Gururu Olan 'Boğazın Boğası' Lakaplı Türk Boksör Sinan Şamil Sam, Profesyonel Boks Kariyerine Nokta Koyarak, At Çiftliği Açacağı Yönündeki Haberleri Yalanlayarak, "Boksu Bırakmayacağım" Dedi.

Profesyonel boksta Türkiye'nin gururu olan 'Boğazın Boğası' lakaplı Türk boksör Sinan Şamil Sam, profesyonel boks kariyerine nokta koyarak, at çiftliği açacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, "Boksu bırakmayacağım" dedi.

'Boğazın Boğası' lakaplı Türk boksör Sinan Şamil Sam, Kars'ta düzenlenen kurtuluş törenlerine katılmak ve isminin verildiği caddeye levha çakma töreni için Kars'a geldi. Kurtuluş törenlerinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Sinan Şamil Sam, burada protokol üyeleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra Sinan Şamil Sam, yetkililerle birlikte isminin verildiği caddeye gitti. Sinan Şamil Sam, burada Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş ve Belediye

Başkanı Naif Alibeyoğlu ile bir süre sohbet etti. Sinan Şamil Sam, düzenlenen törenle isminin yazılı bulunduğu levhayı cadde girişinin duvarına çaktı. Ardından da protokol üyeleri, levhanın diğer çivilerini çaktılar. Burada basın mensuplarının soruları üzerine, profesyonel boks kariyerine nokta koyarak, at çiftliği açacağı yönünde basında yer alan haberleri yalanlayarak, "Profesyonel boks hayatıma devam edeceğim. Boksu bırakmıyorum. Şu anda Kars'ta ve ismimin verildiği caddede bulunmaktan mutluyum"

ifadelerini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından Sinan Şamil Sam'a plaket, Kars'ı sembolize eden gümüş sikke ve çiçek takdim edildi.

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun teklifi üzerine 9 Haziran 2003 tarihinde Belediye Meclis toplantısında alınan kararla Sinan Şamil Sam'ın ismi İstasyon Mahallesi Göl Caddesi'ne verilmişti

(BA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title