Haberler

Silivri Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri deprem bölgesinde

Güncelleme:

Silivri Belediyesi'nin arama kurtarma ekipleri, İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle afet bölgesindeki çalışmalara katıldı.

Silivri Belediyesi'nin arama kurtarma ekipleri, İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle afet bölgesindeki çalışmalara katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye bünyesinde görev yapan 10 kişilik arama kurtarma ekibini depremden etkilenen İzmir'e gönderdi. Deprem sonrası hazırlıklarını yaparak dün akşam yola çıkan ekipler, sabaha karşı İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ulaştı. Gerekli koordinasyonların yapılmasının ardından Bornova ilçesindeki görev bölgesine sevk edilen Silivri Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri ilk olarak Yılmaz Erbek apartmanındaki çalışmalara katıldı.

"KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN BAŞKA ÇAREMİZ YOKTUR"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, deprem bölgesinde verilen mücadele için tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Başkan Yılmaz, deprem profesörü merhum Ahmet Mete Işıkara'nın sözünü hatırlatarak "Deprem öldürmez bina öldürür" diye konuştu. Başkan Yılmaz, açıklamasında "Arama Kurtarma Ekiplerimiz afet bölgesinde çalışmalara katılmış bulunmaktadır. Devletimizin tüm ekiplerine kolaylıklar diliyorum. Yaraları birlik ve beraberlik içerisinde sarıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Mekanları cennet olsun. 'Deprem Dede' Merhum Ahmet Mete Işıkara'nın dediği gibi deprem öldürmez bina öldürür. Bu gerçekten hareketle her zaman söylediğimiz gibi 'Deprem ve Kentsel Dönüşüm' hepimizin önceliği olmalıdır. Başka çaremiz yoktur." ifadelerini kullandı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title