Haberler

    Sıfır Tolerans!

    Lider Galatasaray geriye düştüğü maçta Atiker Konyaspor'a da geçit vermedi, sahasında üst üste 8. zaferini elde etti: 2-1

    NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Sarı-kırmızılı ekip daha 2. dakikada Moke'nin golüyle sarsıldı. Konuk ekip ardından Volkan Şen ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Aslan ikinci yarı tempoyu artırdı, Gomis ile eşitliği sağladı. Maçın  adamı Sinan Gümüş bitime 5 dakika kala nefis bir golle takımını üç puana taşıdı.

    Galatasaray muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

    Cim-Bom, Türk Telekom Stadı'nda ağırladığı Atiker Konyaspor karşısında henüz maçın başında kalesinde gol gördü. Gergin ve stres dolu akşamda Gomis penaltı kaçırdı. İkinci yarı bütün riskler alındı. Serkan Kırıntılı kalesinde devleşti. Oyuna sonradan giren Sinan önce Gomis'e gol pasını verdi. Genç futbolcu 87'de ise Galatasaray'a 3 puanı getiren golü attı.

    2'de sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Moke kafayla Muslera'nın soluna doğru topu filelere gönderdi. Selçuk ve Donk'un ıskası pahalıya patladı.

    7'de Volkan Şen'in mutlak pozisyonunda Muslera kritik bir müdahalede bulundu.

    20'de Konya cezaalanı içinde oluşan karambolde Selçuk'un vuruşunda Selim Ay'ın müdahalesine hakem penaltı dedi.

    Topun başına Gomis geçerken, Serkan Kırıntılı başarılı bir kurtarışa imza attı. 42'de Feghouli'ye geçit vermeyen yine Serkan'dı.

    44'de hızlı gelişen Konya atağında Volkan Şen net bir fırsatı kullanamadı. Uzatmalarda Maicon'un kafa vuruşunda top direkten dönerken Gomis çerçeveyi bulamadı.

    55'te Nagatomo'nun füzesinde, 63'te ise Gomis'in şutunda Serkan yine başarılıydı. 69'da Sinan'ın ortasında Gomis şeytanın bacağını kırarak oyuna dengeyi getirdi. 73'te Belhanda karşı karşıya kaçırdı.

    86'da Nagatomo'nun ortasında Sinan Gümüş muhteşem bir sol vole ile Galatasaray'ı öne geçirdi. Aslan kritik bir 3 puan kazandı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Sinan Gümüş Volkan Şen Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title