Haberler

Fatih Terim'den basın toplantısında yabancı sınırı göndermesi! Sheriff üzerinden TFF'yi hedef aldı

Güncelleme:

Avrupa Ligi'nde oynanacak Marsilya maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Moldova ekibi Sheriff'in Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi başarısı üstünden TFF'ye gönderme yapan Terim, "Sheriff antrenörünü okudum, 'Başarımız varsa, federasyona teşekkürler, yabancı sayısını serbest bıraktı' diyor" ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi'ne Lazio galibiyetiyle başlayan Galatasaray, yarın deplasmanda Marsilya'yla karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, TFF'ye çarpıcı bir göndermede bulundu.

FATİH TERİM, SHERIFF ANTRENÖRÜNÜN SÖZLERİNİ SÖYLEDİ

Şampiyonlar Ligi'ne 2'de 2 yaparak başlayan ve son olarak Real Madrid'i deviren Sheriff üzerinden TFF'ye yabancı sayısı göndermesinde bulunan Fatih Terim, "Sheriff antrenörünü okudum, 'Başarımız varsa, federasyona teşekkürler, yabancı sayısını serbest bıraktı' diyor" ifadelerini kullandı.

SHERIFF TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DEMİŞTİ?

Sheriff Teknik Direktörü Vernydub, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmalarının ardından yaptığı açıklamada, "Moldovalı futbolcuları gücendirmek istemem ama yabancı sınırının kaldırılması Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde başarılı olup gruplara kalmamızı sağladı. Yabancı sınırının herhangi bir futbol ülkesinin gelişimine katkı sağlamaz. Moldova, Rusya, Ukrayna, Kazakistan örnek olarak söylüyorum. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında oynamak istiyorsak yabancı sınırını kaldırmanız gerekiyor. Her teknik direktör zaten hak edene formayı veriyor. Yabancı sınırı nedeniyle ister istemez zorunlu olarak bazı futbolcuları kadroya almanız gerekiyor. Bu bir problemdir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (3)

Eren İsmail:

Adam haklı.

4
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Önüne geleni almadılar sönmüş bitmiş oyuncuları almadılar gidip oynayacak takıma katkı verecek adamları aldılar Fatih terim efendi ilk önce bunu bil sen falcoa ile diagne ile yaşa

3
1
yanıtYanıtla
Fatih :

sınır olmaması konusunda hem fikirim lakin başarısızlığın sebebi bu değil. Sahada olan değişikliklerle dahil 11 yabancı futbolcu vardı. yabancı hakkımızı en iyi şekilde değerlendirmeli idik. topçu diye çöpçü alırsak olacağı bu. tüm takımlarımız için geçerli bu söylemim. Ayrıca sınır koymaktaki amacımız milliyetçi olmak ise futbolcu ve antrönerlerimiz maaşlarını TL olarak alsınlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title