Haberler

Edirne'de sezonun ilk ayçiçeğini getiren çiftçiye 100 litre mazot hediye edildi

Güncelleme:

Edirne Ticaret Borsası'na sezonun ilk ayçiçeğini getiren çiftçiye, borsa yönetimi tarafından 100 litre mazot hediye edildi.

2020 hasat sezonunun ilk ürünü olan yeni mahsul ayçiçeği, satışa sunulmak üzere Edirne Ticaret Borsası'na (ETB) getirildi.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Meclis Üyeleri Ahmet Demircan, Zafer Bahşi, Oğuz Kurban ile Borsa üyelerinin katılımlarıyla, sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen elektronik salon satışı neticesinde, Eskikadın Köyü'nden Gülseren Turcan'a ait 2 ton Ayçiçeği, Demircan Gübre ve Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi tarafından 2.808 lira /kg fiyat üzerinden satın alındı.

100 LİTRE MAZOT HEDİYE EDİLDİ

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım üretici Gülseren Turcan'ı kutlayarak, günün anısına Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli seramik plaket ile 100 litre mazot hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

komik:

100 litre nedir biraz komik olmuş. Çiftçiliğe özendirecek uygulamalar gerekli. herkes mühendis, mimar, genel müdür olursa sistem çöker. gençleri , öğrencileri çiftçiliğe teşvik etmek gerekli. Fakat aynı zamanda bu mesleği değerli hale getirmeliler.

6
2
yanıtYanıtla
Hamza:

komedi habere bak.... 100 litre mazot :)))) minibps tankî 90 litre alıyo zaten

5
2
yanıtYanıtla
Ersel:

27 temmuz günü 3970 kg ayçiçeği biçip ticaret borsasına götürüp sattık yağ oranı rekolitesi düşük geldiğinden birinci olarak saymadılar fiyat 2. 4 civarıydı önemli olan hediye falan değil çifçinin malının kalitesi kuraklıktan düşük olduğunu bile saklamaya çalışıyorlar bizden sonrada götüren olmuş bizzat konuştum onlarında aynı şekilde baz almamışlar sonrada az miktarda malı alıp gösteriyorlar çifçimizle alakalı değil tebrik ederim kendisini sonuçta bizim gibi emekçi borsa yönetimi görev değil reklam peşinde.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title