Haberler

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna Etti

Güncelleme:

Sezen Aksu, kızı İdil Fırat'ın Mert Fırat'la ilişkisini onaylamadığı için nişan törenine katılmayan Önder Fırat'ın düğününe gelmesi için devreye girdi. Çift, babalarının törene katılması için Barcelona'daki düğünü Çeşme'de yapmaya karar verdi.

Habertürk'ten Bülent İpek'in özel haberine göre, Nisan'da tanışıp, Mayıs'ta ilişkiye başlayıp, Haziran'da nişanlanarak sanat dünyasının en yıldırım aşklarından birine imza atan Mert Fırat ile İdil Fırat, 8 Eylül'de evleniyor. Düğünlerini Barcelona'da yapmayı planlayan çift, baba Önder Fırat'ın nikah törenine katılması için düğün yerine Çeşme'deki bir otele aldırdı.

KIZININ NİŞAN TÖRENİNE KATILMAMIŞTI

Televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü oyuncusu Mert Fırat'ın İdil Fırat'ın babası ünlü iş adamı Önder Fırat'tan onay almadığı, Önder Fırat'ın aile arasındaki nişan törenine bu yüzden katılmadığı konuşuluyor.

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna Etti

ESKİ SEVGİLİ SEZEN AKSU DEVREYE GİRDİ

Çift, bu nedenle Barcelona'da küçük bir grup karşısında evlenmeyi planlamışlardı. Ancak magazin kulislerinde konuşulanlara göre; eski sevgili Sezen Aksu devreye girerek Önder Fırat'ı direnmekten vazgeçirdi. Aksu, Önder Fırat'ı çok sevdiği kızının mutlu gününde kalıcı bir burukluğa yol açmaması için ikna etti.

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna EttiSezen Aksu ve Önder Fırat

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna EttiÖnder Fırat ve İdil Fırat

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna Etti

Sezen Aksu, Kızının Nişan Törenine Katılmayan Önder Fırat'ı Düğüne Katılması İçin İkna Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Önder Fırat İdil Fırat Sezen Aksu Barcelona Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Nur:

Ne tesadüf damadın soyadıda Fırat??

2
0
yanıtYanıtla
DEVE:

ARTİS TAKIMI EŞİNDEN ÇOK ÇABUK AYRILIR. Önder bey haklı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title