Haberler

Sergen Yalçın: Hiç kimse heveslenmesin şampiyon Beşiktaş olacak, diğerleri anca ikinciliğe aday olur

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor beraberliğinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Bir puanı bekliyordum buradan. Benim için sürpriz olmadı. Hiç kimse heveslenmesin, şampiyon Beşiktaş olacak. Diğerleri anca ikinciliğe aday olur. Forvetler sakatlandı ama forvete elbet birini koyarız" diye konuştu.

Siyah-Beyazlı takımın teknik patronu Sergen Yalçın, ilk kez iddialı açıklamalar yaptı. Daha önce şampiyonluk hakkında hep temkinli konuşan deneyimli teknik adam, rakiplere gözdağı verdi.

İşte Yalçın'ın açıklamaları:

"EN AVANTAJLI BİZİZ"

"Şu anda şampiyonluk için en avantajlı takım biziz. Hiçbir şey değişmedi, lider halen biziz. Beşiktaş kolay kolay şampiyonluk vermez. Diğerleri çok fazla heveslenmesin, onlar anca ikinciliğe aday olur. Şampiyon Beşiktaş olacak.

"KEYFİMDEN OYUNDAN ALMADIM"

Aboubakar sakatlandı oyundan aldım, Larin sakatlandı oyundan aldım. Keyfimden forvet almıyorum oyundan. 0-0 giden maçta ceza sahasında forvet bırakmayacak kadar düşüncesiz değilim. Kim olur olmaz bilmem, biz çözüm üretiriz. Birini elbet koyarız forvete, hiç fark etmez.

"MAÇIN YILDIZI FIRAT AYDINUS"

Karşılaşmanın yıldızı hakem Fırat Aydınus oldu. Hücumda oyuncularımız beklediğimiz yaratıcılığı gösteremedi, istediğimiz şeyleri yapamadık. Bir düşüş söz konusu oldu. Girdiğimiz fırsatları da değerlendiremedik."

Sergen Yalçın: Hiç kimse heveslenmesin şampiyon Beşiktaş olacak, diğerleri anca ikinciliğe aday olur

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Sivasspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (5)

Mülayim HÜNKAR :

Hadi ordan Tinerci :D

37
17
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Her hafta rakip topçular size çalışıyor.

15
12
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

sergen hoca bence çok erken öttün. yıllar önce gs ile fb arasındaki şampiyonluk son haftanın son 17 dakikasında belli olmuştu. (hani fener-denizli ve gs- kayseri)

16
4
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Halen hakem dio vidanın eli penaltı welintonun kırmızısı yok ne icion bilmiomda burası Türkiye son haftalarda çok dansöz oynatilir Sergen ağa benden sana tavsiye bir puana guvenmr

15
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Eskiden iyi olan kazanırdı. bu sene en fazla kimin borusu öterse o şampiyon olacak.!

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title