Haberler

Sergen Yalçın, Dortmund maçıyla ilgili kötü haberi canlı yayında verdi: Teixeira'nın oynayacağını zannetmiyorum

Güncelleme:

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. Maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşmada sakatlanan Teixeira'nın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunurken, Brezilyalı yıldızın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Borussia Dortmund maçına kadar iyileşmesinin zor olduğunu söyledi.

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor engelini 3 golle rahat geçti. Bu maçta Vida ve Teixeira sakatlanarak oyuna devam edemezken teknik direktör Sergen Yalçın, Brezilyalı futbolcunun Alman devine karşı forma giymesinin zor olduğunu belirtti.

Sergen Yalçın'ın Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları şöyle:

"ÇARŞAMBA GÜNÜNÜN PROVASINI YAPMAK İSTEDİK"

"Öncelikle bu milli maç dönüşleri kolay değil. Zor oluyor. Çok fazla oyuncumuz var milli takımlara giden. O yüzden bu dönüşler zor. Geç gelenler var, yoldan gelenler var. Bu dönüşler her zaman zorludur. İyi bir takımla oynadığımızı düşünüyorum. İyi konsantre olduk. Oyuncularımız maçın değerinin, ne oynadıklarının farkındalardı. Hiç sahada fire vermek istemiyoruz. Bunun da farkındalardı. İyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. İlk yarı iki tane zorunlu sakatlıktan dolayı değişiklik yaptık. Bu da hamlelerimizi biraz etkiledi. Biraz çarşamba gününü de düşündük. Onun provasını yapmak istedik ama seviyeler elbette farklı.

"OYNAYACAĞINI ZANNETMİYORUM"

Tam bilmiyorum durumları. Doktorlarla konuşmadım. Yarın daha çok netleşir. Alex Teixeira'nın zannetmiyorum oynayacağını. Bu benim fikrim ama zannetmiyorum oynayacağını. Ne kadar dışarıda kalır onların hepsi yarın belli olacak.

"İNŞALLAH BAŞLANGICIMIZ İYİ OLUR"

Oynayacağımız kulvarın heyecanını yaşamalıyız. Çok güzel bir kulvarda oynayacağız. Onun heyecanını yaşamak istiyoruz oyuncularımızla beraber. Mücadele etmek istiyoruz. Taraftarımızın izlerken zevk alabileceği bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Güçlü bir takımla oynayacağız. İnşallah başlangıcımız iyi olur. Biz de kendi seviyemizi, kendimizi Şampiyonlar Ligi'nde test etmiş olacağız. Oyunun güzelliğini, günün heyecanını yaşayalım. Skora bakarız sonra"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Alex Teixeira Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title