Haberler

Sergen Yalçın'dan Papiss Cisse'ye acil çağrı: Acele et, bana lazımsın

Güncelleme:

PAOK maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktörü Sergen Yalçın, tatilde olan yıldız golcü Papiss Cisse'yi arayıp transfer sürecini hızlandırması konusunda fedakarlık yapmasını istediği öğrenildi.

Alanyaspor ile sözleşmesi biten futbolcu Beşiktaş'a daha önce 'Evet' dese de transfer süreci hala bitmedi. Bunu hızlandırmak isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, tatil için halen İngiltere'de bulunan Papiss Cisse ile telefonda görüştü.

Tecrübeli çalıştırıcı, Senegalli yıldıza "Gereken fedakarlığı yap" dedi ve golcü futbolcunun bir an önce transfer sürecini tamamlayıp PAOK maçına yetişmesini istedi.

PAOK KARŞISINDA OYNATMAYI DÜŞÜNÜYOR

Beşiktaş, UEFA'ya PAOK maçının 25 kişilik futbolcu listesini bugün vermek zorunda. Bu listede maç gününe kadar iki değişiklik yapılabiliyor. Sergen Yalçın, Papiss Cisse'yi zorlu maçta mutlaka sahada görmek istiyor ve bu konuda yönetimden de talepte bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Papiss Cisse Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

FANATİK:

Bir GALATASARAY''lı olarak yunan tohumlarına karşı Beşiktaş''ımıza canı gönülden başarılar dilerim.

28
0
yanıtYanıtla
36:

Ülke meselesine döndü PAOK''u eziiiin. . . !

19
1
yanıtYanıtla
Pascal Nouma:

Galatasaray dusmanlari kadikoyakis de simit satar. Beejiikyan da Tiner satar. bilmem anlatabiliyormuyum.

4
15
yanıtYanıtla
GALATAPARİS:

Hadi len ordan fransız tohumu. . .

yanıt3
yanıt1
Pascal Nouma:

Herkes rutbesini haddini bilecek tamammi lenn...

8
5
yanıtYanıtla
BUNAK:

ÜLKEM ADIN BJK YI AVRUPADA TUTUYORUM LAA TEMBELLER SİZİ

10
2
yanıtYanıtla
Pascal Nouma:

Bende oyle derdim bu bejiikdas denen zibidinin Galatasaray a ayni fenev zibidinin gibi yaptigini kaldiramiyirum artik yeter cim bom Dan baskasini takmam daha PAOK 2 bejiikdas 1

1
8
yanıtYanıtla
TÜRK:

KARDEŞ 1 :ZİBİDİ SENİN TAKIMIN 2:ZATEN NE MAL OLDUĞUN BELLİ HALA PAOK DİYORSUN 3:SEN PASCAL ADINI DESTURLA AL AĞZINA . . .

yanıt1
yanıt1
Deli Mavi:

Biz omuzları düşükken de şahlanırken de her zaman yanındayız. Sizin gibi passolig yırtmadık.... Stad da terketmedio... İlk yarıyı geride bitirdiğimiz maçlarda bile avuçlarımız patlayana kadar alkışlayarak, boğazımız yırtılana kadar tezahurat yaparak uğurladık takımımızı.... Şimdi çıkmışsınız bize tinerci diyorsunuz, asıl tinerciler gibi davranan sizsiniz...

1
0
yanıtYanıtla
Ömer turan:

Doğru haber arkadaşlar ben Sergen Yalçın nın Cisse yi aradığı ankesörlü telefonum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title