Haberler

Sercan Yıldırım, Survivor'da üst üste 3. kez dokunulmazlık oyunu kazanarak rekor kırdı

Güncelleme:

Survivor 2020 tüm hızıyla devam ederken, yavaş yavaş bireyselliğin ön plana çıkmaya başladığı yarışmada Sercan Yıldırım bir ilki gerçekleştirdi. Sercan Yıldırım, üst üste 3. kez dokunulmazlık oyunu kazanan tarihteki ilk isim oldu.

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2020'de Sercan Yıldırım bir ilke imza attı. TV8'de izleyici ile buluşan ve final için gün sayılan yarışmada, taktire şayan performansıyla Sercan izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

ÜST ÜSTE KAZANDI

Oyunlarda gösterdiği büyük başarısıyla sportif kimliğini ön plana çıkaran Survivor Sercan, bu hafta oynanan ilk ve ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmış ve Berkan ile Nisa'yı eleme potasına göndermişti. Sercan, haftanın son dokunulmazlık oyununu da kazanarak Survivor tarihinde üst üste bunu başaran ilk isim oldu ve rekor kırdı. Yıldırım, üçüncü eleme adayı olarak Barış'ın ismini söyledi.

"HER ŞEYİ INSTAGRAM TAKİPÇİ SAYISI BELİRLEMİYOR"

Sercan Yıldırım üçüncü dokunulmazlığı da kazanarak kişisel başarısını kanıtlarken, kullandığı ifadeler ise dikkat çekti. "Survivor'da seyri değiştirmek gerekiyordu" diyen Sercan, "Burada her şeyi Instagram takipçi sayısı belirlemiyor" şeklinde konuşarak geceye damga vurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

mehmet:

Eger survivor bir beceri ve dayaniklilik mucadelesi ise, sampiyonlugu sercandan baskasi haketmiyor, ama olayi tamamen sosyal medya palyacoluguna dondurdukleri icin allah bilir kim kazanir

15
5
yanıtYanıtla
ALİ:

Küfürbaz sercan mı, , , acun bey onu uyarana kadar sürekli hakaret edip duran sercan mı, , , , yarışın ilk günleri üstelik reddedildiği halde peşime düştü diye iftira atan sercan mı. . . . . . YARIŞ KAZANMAK BİR YERE KADAR. . . . KİŞİLİK, KARAKTER, DURUŞ LAZIM. . . . . . sercan hiç bir şey haketmiyor. . .

yanıt4
yanıt6
Cedi:

Bu adam isterse finale kadar bütün oyunlari alsın yinede şampiyon olamaz çünkü adam çok itici bi karaktere sahip

8
9
yanıtYanıtla
Anti:

Adam adalet dağıttı. 3 rakibini potaya soktu. Cemal cana yemek yedirdi puhaa

yanıt2
yanıt0
MERT:

Üst üste 3 dokunulmazlık almak hiç bir anlam ifade etmiyor. . . Parkurları sercan için hazırlamışlar. . . adam lig öncesi takım kampında yaptığı çalışmalar gibi bir parkur hazırlanmış. . . . Biz bu 3 dokunulmazlık aldı diye sercana oy verecek değiliz. . . Tüm yarışma boyu davranışlarına da bakacaz. . . KARAKTERE bakacaz. . . maaalesef sercanı küfürleri ile hatırlıyorum. . . yarışta iyi olabilir, , , bize karakter de gerek. . .

8
5
yanıtYanıtla
sercio:

survivor da karakter sahibi 1 kişi söyle herkes kerkese neler dedi şimdi dost oldular maşallah barış mı karakter sahibi berkan mı yasin mi sinsi cemal mi çocuk nisa mı

yanıt5
yanıt2
MERT:

BARIŞ

yanıt2
yanıt2
adgdfdafag:

Hiç takip etmediğim halde kazanmanı istiyorum.

6
5
yanıtYanıtla
Yavuz:

Sercan rol yapmadan şampiyonluğa koşuyor. Biz seni biliyoruz sercioo

7
2
yanıtYanıtla
Yüksel KOCAOĞLU:

Bende bunu anlamıyorum. Survivor olmak ne demek dayanıklılık yanında da belki biraz realtymi? Yoksa dayanıklılığı boşver sadece şovmen olmak mı. Gerçi o zaman barış hayranlarını da anlamak zor adamın ne realitisi var ne de oyun becerisi. O koşarken gülüyorum

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title