Haberler

Şenol Güneş, basın toplantısında soru sorulmamasına tepki gösterdi: Bunun için mi geldik buraya?

Güncelleme:

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 2. maçında Sırbistan ile deplasmanda 0-0 berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Rajko Mitic Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Güneş, kısa bir açıklama yaparak, "Daha fazla pozisyon üretmemek eksiydi, onun dışında memnunum. Takım iyi niyetle çalıştı. Beraberliğe üzülüyoruz tabii ki, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra. 11'e 11'de bu kadar iştahlıyken, rakip 10 kişi kalınca o golü bulmalıydık, bulamadık. Onun dışında olumlu tarafımız fazlaydı" ifadelerini kullandı.

SORU GELMEMESİNE TEPKİ: BUNUN İÇİN Mİ GELDİK BURAYA?

Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra basın mensuplarından soru gelmeyince "Soru yok mu?" çıkışını yapan Güneş, "Bunun için mi geldik buraya?" diyerek basın toplantısını kısa tuttu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (41)

Memleketim:

Futboldan anlamayan korkak rezil. Sömürdünüz memleketi. Ne verdiniz spor adina Ülke''ye?

15
12
yanıtYanıtla
sal kar:

aptal adam sen Şenol güneşin tırnağı olamazsın yazıkkı memleketin ismini kullanıyorsun devlet haini. . sizin gibi insanlar memleketi sömürürler sayın Şenol güneşe laf atacağına dön aynaya kendibe bir bak. . . . . . !

yanıt4
yanıt10
saçmalama:

Ben söyleyim: dünya üçüncülüğü verdi

yanıt1
yanıt5
GADDAR:

DÜNYA 3. LÜĞÜ MÜ VERDİ ??? KOMPLE GS KADROSUNU ÇIKARDI SAHAYA. . . FİLOZOFUN BAŞARISI MI OLUYOR BU !!!!!

yanıt3
yanıt1
martın ruth:

Arkadaş Macaristan yeniliyorsun. Sırbistan 10 kişi yenemiyorsun. Tamam anlıyorum. Almanya, Fransa İngiltere yenemiyorsun. Bunları yen bari. Dünyanın parasını alıyor. 3, 2 milyon euro(30 trilyon) alıyorsun sabah akşam bu takımları izleyeceksin. Yılda 3 ayda bir maçlar oluyor. Yazık bu ülkenin parasına. . . . . . . . . . . .

16
3
yanıtYanıtla
Zort:

Hoca canımı sıkma takımın yaptığı en iyi şey savunmada top cevirmekti, hücum hattı 2 pas yapamıyor, tribin kime?

16
0
yanıtYanıtla
Şenol Beeey:

Sen niye gittin oraya kıytırık takımlara bizi rezil etmeye mi?

14
1
yanıtYanıtla
ADSDASD:

SEZON BAŞI BİZİM TOPÇULAR MAALESEF BÖYLE GEVŞEK HAZIR ÇATIR ÇATIR OYNAYAN BEN BİR TANE ADAM GÖREMEDİM SORSAK SEZON BASI HAZIR DEĞİLİZ FALAN AMA DİGER ÜLKELER NE HİKMETSE HAZIR Bİ TEK BİZDE VAR BU ÇOK SİNİR BOZUCU Bİ DURUM

15
0
yanıtYanıtla
veysel:

Çok doğru. . Spiker geçen maçta sezon başı hava çok sıcak diyor. Macaristan arabistandan mı geldi onlara sıcak değil mi. Macar liginde de sadece 2 maç oynanmış . Adamlar ne güzel oynadılar . Yeter artık Milli takım kulüp takımı değil milli maçta her şeyini vermeyen oynamayan koşmayan oyuncular istemiyoruz.

yanıt6
yanıt0
HÜSEYİN ÖLÇEK:

evet kulüplerde öyle ilk yarı bitecek uyum sorunu 50 yaşın üstüne TC de hocalık spordan gelmeyene başkanlık YAPTIRMAYACAKSIN ?????????????????

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title