Haberler

Semih Şentürk, Eskişehirspor Kariyerini Noktaladı

Güncelleme:

Futbolu bırakmayı düşünürken gelen transfer cezası sonrası takımda kalan Semih Şentürk, Eskişehirspor kariyerini noktaladı. Semih'in futbolu bırakması bekleniyor.

Futbolu bırakmayı düşündüğü geçen yıl, transfer cezası nedeniyle bir kez daha Eskişehirspor ile sözleşme imzalayan Semih Şentürk, Es Es karakterini noktaladı.

Eskişehirspor'da bu sezon 25 lig ve bir kupa maçında forma giyen ve toplamda 1292 dakika süre alan Semih Şentürk, altı lig ve bir kupa olmak üzere yedi gol attı. Deneyimli oyuncu son hafta Adana karşılaşmasında cezalı olması nedeniyle tesislerde son antrenmanına çıkarak kulüpten ayrıldı.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA VE PERSONELLE VEDALAŞTI

Semih Şentürk bir önceki sezon ise 21 lig ve 1 play-off maçı olmak üzere 22 maçta forma giymiş ve 12 gol atmış, taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Bolu maçında gördüğü sarı kart yüzünden cezalı duruma düşen ve sezonun son maçında forma giyemeyecek olan oyuncu, dün Eskişehirspor tesislerinde personel ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Eskişehir'den ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Semih Şentürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (22)

WAN:

SEMİH SEN YAŞIYOR MUYDUN DENGESİZZZZZ

2
45
yanıtYanıtla
Zafer:

Büyük sevincler yaşattin milli takimda bize güle güle semih

18
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Futbolu futbol gibi oynayan paraya tamah etmeyen adam gibi adamdı.Sahalara kalite getiren biriydi.Yolun açik olsun değerli insan.

18
0
yanıtYanıtla
sonkral:

kralsın semih

15
1
yanıtYanıtla
srt-crt:

bir galatasaraylı taraftarı olarak efendiliği ve milli takımda başarılı performansı ile herkesin takdirini almış bir furtbol adamı ekolü idi semih. malasef oynadığı maçlarda takımına can veren maçlara imza atmış olmasına karşın değeri bilenememiştir.

15
0
yanıtYanıtla
ööööööööööööö:

delikanlı gibi geldi ve gitti bazıları gibi yalamadı. . .

13
1
yanıtYanıtla
nebiliyim işte:

admlığına beton yetmez o milli maçta susturduya herkesi o yeter

13
0
yanıtYanıtla
eses:

mıllı takımına bıle hızmet etti vatanını sevdi simdiki mıllı takım oyuncuları gıbi kötü kalpli para hastası deyıldi , , , semıh ıyı adamdı

12
0
yanıtYanıtla
yyosseff:

Bizi Son Dakikalar da tam umudumuz kesildiği zamanlar da Mutlu Eden Oyuncumuzdu Helal Olsun Sana Başarılar Dilerim Hayatın da

8
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Güle güle genç Semih

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title