Haberler

Selin Şekerci Red Bull sporcusu Grinchuk ile drift yaptı

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11. yarışı Marmaris'te gerçekleşti.

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11. yarışı Marmaris'te gerçekleşti. Dünyanın en iyi pilotlarının adeta tozu dumana kattığı yarışlara ünlü isim Selin Şekerci de izleyici olarak katıldı. Sevilen oyuncu Red Bull sporcusu Aleksandr Grinchuk'un drift gösteri sürüşünde co-pilot olarak yer aldı.

Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11. ayağı olan Türkiye Rallisi'nin final podyumunda üç Red Bull sporcusu yer aldı. Toplam 22 ülkeden 54 otomobil ve 108 sporcunun katıldığı organizasyonda, pilotlar sürüşlerini tamamladı. Etap için Marmaris'e gelen dünyaca ünlü pilotlar, yerli ve yabancı izleyicilerden ilgi gördü.

Ünlü isimlerin de izleyici olarak yer aldığı Dünya Ralli Şampiyonası'nda ünlü oyuncu Selin Şekerci, co-pilot koltuğuna oturarak yarış heyecanını bizzat deneyimledi. Sevilen oyuncu Red Bull sporcusu Aleksandr Grinchuk'un drift gösteri sürüşünde co-pilot olarak yer aldı. Şekerci, "En başta biraz korksam da hayatım boyunca tadamayacağım bir deneyim yaşadım. Araçtan inmek istemedim. Bundan sonra bana, 'co-pilot Selin' diyeceksiniz. Adrenalin dolu bu yarışı yerinden izlemek inanılmazdı" diye konuştu.

Marmaris'te bitiş çizgisinden ilk sırada geçen isim ise Red Bull sporcusu Sebastien Ogier oldu. Marmaris'te düzenlenen kritik mücadeleyi izlemek için alanı dolduran sporseverler, pilotları uzun süre ayakta alkışladı. Sürücülerin etapta sergilediği performanslar çok beğeni topladı. Dünya Ralli Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı 3-6 Ekim tarihleri arasında Galler'de düzenlenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selin Şekerci Spor Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title