Haberler

Sırrı paylaşmak zorunda kaldı! Selçuk İnan'dan mağlubiyet sonrası müjde

Güncelleme:

Fatih Terim'in yokluğunda Adana Demirspor'a 2-0 kaybeden Galatasaray'da devre arası transfer dönemi hareketli geçecek. Yardımcı antrenör Selçuk İnan, "Transfer döneminde önemli çalışmalarımız olacak" diyerek müjdeyi verdi.

Adana Demirspor deplasmanında galibiyet hasretini dindiremeyen Galatasaray'da moraller bozuk. Avrupa'daki oyunu lige yansıtamayan Sarı-Kırmızılılar, devre arasında yapacağı takviyelerle tekrar lige tutunmaya çalışacak. Yardımcı antrenör Selçuk İnan, kadroda revizyona gidileceğini açıkladı.

Selçuk İnan mağlubiyet sonrası taraftara müjde verdi

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

Gol yollarındaki problemlerle ilgili gelen soruya Selçuk İnan, "İnanın çok çalışıyoruz. Antrenmanların çoğunu bu yönden yapıyoruz. Geriden oyun kurma, set oyununda ligin önemli takımıyız. Gol beklentisi yüksek ama skora yansıtamadığınızda çok şey anlatırsınız ama bir şey ifade etmez" dedi.

Selçuk İnan mağlubiyet sonrası taraftara müjde verdi

"YENİ OYUNCULAR GEREKECEK"

Selçuk İnan, "Az önce hocamızla da konuştuk. Eğer çalışarak geliştiremiyorsanız biraz da geliştirmeniz gerekecek. Yeni oyuncular gerekecek. Bu yönde çalışmalar var. Ne olacağını hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Selçuk İnan Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

sadece kadir:

GS de komple değişikliğe ihtiyaç var. kaleci alınmalı, geri kanatlarda oynatılan Yedlin Ömer bayram beceriksizlerine yol gösterilmeli, Taylan ve Berkandan ön libero ortasaha olmaz. şuana kadar ne golleri var ne de asistleri var. hiç bir işe yaramayan istatistiklere mevcut, iyi bir sağ açık oyuncuya ve orta saha oyuncusuna ihtiyaç var.. ayrıca selçuk ve necatiden de yardımcı teknik direktör olmuyor. öyle süs gibi kenardalar.

46
9
yanıtYanıtla
Metin Demir:

en büyük tıransfer terimdir engeliyenler utanmasın yerin dibine girsin alacağınız tıransferin direncinide kırarlar 6 maç hakını yerler 7nci maç oynayamaz zaten

13
20
yanıtYanıtla
Fatih :

bu kafa değişmedi sürece başarııyı unutun.

yanıt4
yanıt3
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Sırra bak :))))))))))))))))))))))

9
8
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Cavani Manchester Utd.de şu an oynamıyor. Muslera aracı olarak kullanılarak önce kiralık sonra transfer olabilir.. Kaan Ayhan da sol tarafa transfer olabilir.

2
2
yanıtYanıtla
Reisce:

Takım güzel oynuyor. Lakin gol atamıyoruz. Bir de Babel, Feguli, Emre gelişimini tamamlamış futbolcular. Lig bitti, bunlar oynatılmamalı artık. Gelişip ilerki yıllarda takıma katkı yapacak gençler tercih edilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title