Haberler

Selçuk Aydın Rakibi Lucky Lewele'ye Meydan Okudu

Wbc Yarı Orta Sıklet Kıtalararası Şampiyonası'nda Boksör Lucky Lewele ile Yarın Karşılaşacak Olan Selçuk Aydın, Rakibiyle Birlikte Düzenlediği Basın Toplantısında Güney Afrikalı Boksöre Meydan Okudu.

WBC Yarı Orta Sıklet Kıtalararası Şampiyonası'nda boksör Lucky Lewele ile yarın karşılaşacak olan Selçuk Aydın, rakibiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında Güney Afrikalı boksöre meydan okudu.

26 Nisan Cumartesi günü Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda WBC Yarı Orta Sıklet Kıtalararası Kemer Müsabakası için Güney Afrikalı boksör Lucky Lewele'e karşı ringe çıkacak olan Selçuk Aydın bugün rakibiyle birlikte Mira Park'ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, Arena Boks Promotion Menejeri Ahmet Öner, WBC Federasyonu Başkanı Mario Butti, dünyaca ünlü boksör Sinan Şamil Sam ile birlikte yarın akşam maç yapacak olan diğer boksörler katıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'ye bugüne kadar boksta büyük gurur yaşatan sporcuları izlemeye devam ettiklerini belirterek, "Türkiye'ye profesyonel boksu sevdiren Sinan Şamil Sam aramızda. Avrupa'da ve dünyada bir Selçuk Aydın fırtınası esiyor. Çok hızlı başladı ve sanıyorum böyle devam edecek. Ülkemizin gururu olacak. Bizlere yarın akşam gurur gecesi yaşatacaktır. Kazanması halinde bizde kendisine ekstra ödül vereceğiz" dedi.

Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli de, Selçuk Aydın'ın hem kariyerli, hem de karakterli bir boksör olduğunu dile getirerek, "Ailesi boksu çok seviyor. Selçuk Aydın hem karakteri, hem de kariyeri ile sayılı boksörlerden biri. Yarın akşamda başarılarına bir yenisi ekleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Arena Boks Promotion Menajeri Ahmet Öner, Türkiye'ye boks sporunu sevdirmek istediklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Mike Tyson ve Muhammet Ali gibi boksörler var. Türkiye'den de Sinan Şamil Sam ve Selçuk Aydın gibi boksörlerin çıkmasını istiyoruz. Türkiye'de futbol önde giden bir spor ama biz de boksu Türk halkına sevdirmek istiyoruz. Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Atalay, Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli'nin destekleri olmasaydı biz bu organizasyonu buraya getiremezdik. Selçuk Aydın yarın akşam başarılı olursa daha da ilerleyecektir." Dünyaca ünlü boksör Sinan Şamil Sam ise Trabzon'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Selçuk Aydın'ın galip geleceğine inandığını vurgulayan Sam, kalbinin de Selçuk Aydın ile birlikte olduğunu ifade etti.

Daha sonra yarın akşam ringe çıkacak olan Selçuk Aydın ve Lucky Lewele söz aldı. Basın toplantısında ilk olarak söz alan Selçuk Aydın, Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele'ye meydan okudu. Fazla konuşmayı sevmediğini belirten Aydın, "Ben yarın akşam ringde konuşacağım. İnşallah 15. galibiyetimi alacağım ve 13. nakavt karşılaşması olacak. Biz icraat adamıyız. Ringe çıkar işimizi yaparız ve kazanmasını biliriz. Rakibimi öyle bir döveceğim ki antrenörü kenarda acı duyacak" dedi.

Selçuk Aydın'ın karşısına unvanını korumak için çıkacak olan Güney Afrikalı boksör Lucky Lewele ise yarın akşam uzun bir gecenin kendilerini beklediğini kaydederek, "Bizi izlemeye gelecek olanlar için çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Uzun bir maç olacak. Beni destekleyenlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

(GÖK-MU-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title