Haberler

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe'ye Oyunlar Oynandı

Güncelleme:

Fenerbahçe ASbaşkanı Şekip Mosturoğlu olaylı derbi ile ilgili FB TV'de yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe üzerine oyunlar oynanıyor. 12 Mayıs'ta statta yaşanan hadise gibi kurgulanan bir olay" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, yarıda kalan Beşiktaş derbisinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şekip Mosturoğlu, derbide Fenerbahçe üzerine oyunlar oynandığını söylerken, 3 Temmuz'un bitmediğini dile getirdi.

"12 MAYIS'TA STATTA YAŞANAN HADİSE GİBİ KURGULANAN BİR OLAY"

İşte Şekip Mosturoğlu'nun FB TV'deki açıklamaları...

"Bu tip durumlarda açıklama yapmak zor. Öncelikle yaşanan olaylarda yaralanan Şenol Güneş'e ve diğer takım görevlisine geçmiş olsun diyorum. Fenerbahçe'nin ilk maçta elde ettiği avantajla sahamızda finale çıkacağı bir maç oynadı. Bütün saha içindeki gelişmeler bizim lehimizeydi. Ancak yine Türk futboluna bir operasyon yapıldı. Tribünlerde maçla ilgili olmayan 4 korner köşesinde sahaya sürkeli yabancı maddeler atılması, tribünlerde bir hadisenin cereyan etmesini sağlayacak bir yapı batıyor göze. Fenerbahçe burada 44 derbi kazandı, hiçbir hadise olmadı. Birkaç hafta önce Galatasaray ile oynadık, tek bir hadise olmadı. Böyle bir maçta bu olayların olması akılla izah edilecek bir durum değil. Devletin çözmesi gereken bir durum. Bu 3 Temmuz hadisesi, 12 Mayıs'ta statta yaşanan hadise gibi kurgulanan bir olay."

"3 TEMMUZ'DAN BERİ BİTMEYEN BİR OPERASYON"

"Gerçekten Fenerbahçe camiasına 3 Temmuz'dan beri devam eden ve bitmeyen operasyonun bir neticesi... Fenerbahçe'nin hala bu yapının hedefinde olması üzüntü verici bir durum."

"Biz futbolcularımızı 3 Temmuz'un bitmediği yönünde uyarıyoruz ama bugün sahada bir de provokasyon vardı. Bu olaylar nasıl başlamıştır, bunlar tek tek ortaya çıkacaktır. Saha içindeki görüntüler, tüneldeki görüntüler... Sahadaki provokasyonun da sorumlularının bulunması lazım. Bu 3 Temmuz hadisesinin bir uzantısıdır. 3 Temmuz hadisesi devam ediyor, bunun en açık göstergesidir bu olay."

"FENERBAHÇE ÜZERİNE OYUNLAR YAPILDI..."

"Fenerbahçe üzerine oyun oynanacak bir kulüp değildir. Fenerbahçe camiası bu tip oyunlara izin vermez. Bunu Fenerbahçe üzerinde deneyenler, Fenerbahçe'nin önünü kesenler bilmelidir ki tıpkı 3 Temmuz'da olduğu gibi bunları ezip geçecektir."

"Bu kadar kirli oyunun oynandığı bir gecede hakemin verdiği vermediği gibi konularda çok şey söylemek istemiyorum. Büyük bir oyun oynanıyor Fenerbahçe'ye... Maçın görüntüleri ortada. Tekrar söylüyorum çok kirli bir oyun vardı. Yine Fenerbahçe üzerine oynandı."

"Umut ediyorum ki bu Fenerbahçe ile ilgili yaşanan son kirli kumpas olsun. Fenerbahçe'nin kupasının bu şekilde engellenmiş olması beni çok çok üzüyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şekip Mosturoğlu Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

fenerlitolga:

yazik yazik. . . ortada hicbirsey yokkene 5 dikis??? adamin icinde kalmis kjyaer ilen eski atismasi herhalde intikam aliyor kendi aklinca. . . maci kazanamayacagini anladilar isi provokasyona dökdüler. . . tebrikler bjk iyi rol oynuyorsunuz

4
8
yanıtYanıtla
Gerçek cimbomlu:

Ahlaksız, kişiliksiz, çivilerin, haysiyetsiz, tiyatrocu eski trabzonlu senol dallaması. . . 80 milyon senin ucuz tiyatronun gördü. . . bin tane kanıt var görüntülerde. . . . herşey kurgu, KOMPLO. . . aziz yıldırım UYUMA. . . !!!! GÖR KOMPLOYU. !!!!!!!!

3
7
yanıtYanıtla
MY~:

Aykut kocamana trabzonspor maçında taş atıldı tribünlere sakin olun dedi geçti Alexin kafasını yardılar 8 dikiş atıldı maça devam etti! Şimdi siz karga sürüsü, Pepenin yediği kırmızı kartın acısını Fenerbahçe futbolcularından çıkartamayınca (çünkü hiç bir tahriğinize karşılık gelmedi) tribünlere oynadınız. Taraftar affetmez!! Çakmakla adamın kafası yarılmaz böyle üç kağıtçı böyle adisiniz! Ne yaşadıysanız hepsini hak ettiniz! FENERBAHÇE CUMHURİYETTİR.

5
3
yanıtYanıtla
MAVİ SAKAL:

ANTİPATİK BİR KULÜP VE ANTİPATİK TARAFTARLARI YALNIZ KALMAYA MAHKUMDUR :)

yanıt0
yanıt1
Bjk:

Paraları da takıma yardım olsun diye attınız degilmi karektersizler.. Aykut kocamana ataydiniz

5
3
yanıtYanıtla
Kemal:

Bu yonetici bazen çok komik oluyor...

4
2
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Ölmediği için bütün kabahat Şenol Güneş''te!!!

2
3
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

HER OLAYDA MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAKTAN UTANMIYORMUSUNUZ SİZ YAHU CAMİA OLARAK. MADEM BİLİYORSUNUZ ENGEL OLUN. EN İYİ SİZİN KAFANIZ ÇALIŞIYOR YA MİLLET HEP MANYAK. . HADİ ORDAN MECZUP SENDE.

3
2
yanıtYanıtla
SABO:

Yaw herkez işin kolayını bulmuş, bişey olsa hemen kumpas yapıldı, oyunlar oynanıyor vs vs. . Bunlardan başka akıllı yok, sen neden yönetimdesin kardeşim bu işleri görüp engellemek için eğer engelleyemiyorsan çık bizim gücümüz yetmedi yeten biri gelsin de. . Ağlayarak sızlayarak yöneticilik yapılmaz. .

4
1
yanıtYanıtla
vatan:

FENERBAHCE YÜNETİMİ HEMEN TESİSİ KOYDU . OYUN VAR İSE KENDİ İÇİNDE ARAYACAKSIN.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title