Haberler

Savaş yine başladı! Alex'in, "Çalıştığım en kötü hocaydı" yorumuna Aykut Kocaman'dan olay yanıt

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin iki efsane ismi uzun yıllar sonra yeniden atışmaya girdi. Alex'in Brezilya'ya verdiği röportajda, "Çalıştığım en kötü teknik direktör Aykut Kocaman" ifadesine yanıt gecikmedi.

Savaş yine başladı! Alex'in, 'Çalıştığım en kötü hoca Aykut Kocaman' cevabına bomba yanıt

"ANLAM VEREMEDİM"

Aykut Kocaman Play Spor'a yaptığı açıklamada, Alex'in sözlerine bir anlam veremediğini ifade etti. Kocaman, Alex'e başarılar diledi.

Savaş yine başladı! Alex'in, 'Çalıştığım en kötü hoca Aykut Kocaman' cevabına bomba yanıt

"UMARIM ÇOK DAHA İYİSİ OLUR"

Aykut Kocaman, "Açıkçası ilk duyduğumda Alex'in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim. Kendi görüşüdür, saygı duyarım. Antrenörlüğe yeni başladı, umarım kendi standartları doğrultusunda çok daha iyi bir teknik adam olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Aykut Kocaman Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (13)

Cafer Alpi:

Alex çok doğru söylemiş

61
61
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

alex dogru soylemıs..aykut belkı 3 lıgde basarılı olabılır bu taktıklerlen..gol yeme rast gele gol bulursan bulursun..hıc bır ılerleme yok hep aynı taktık ornek basaksehır aykut gıttı basaksehır ucuşa gectı

52
48
yanıtYanıtla
Veysi Ataş:

Zaten sen hayatın boyunca hiçbir şeye anlam veremedin gitti

53
46
yanıtYanıtla
Erkan Açıkel:

Alex’e katılıyorum. Çok da iyi hoca olacağından eminim. Fenerbahçe taraftarının gönlünü fethetmesinin yanı sıra rakiplerin de saygı duyduğu karakterli bir sporcu. Bu armada olabilmek herkesin harcı değil.

24
32
yanıtYanıtla
burakk:

Hiç bir yabancının Türk insanını aşağılamasını kabul edemem. Kim olursa olsun. Saygı duyduk, heykelini yaptık tadını kaçırma! Ayrıca ortalarda dolaşacağına bir Antrenörlük yap da görelim. Belki sanada " Çalıştığım en kötü Hoca idi" diyenler çıkabilir.

27
16
yanıtYanıtla
burakk:

Ayrıca Sevgili Alex; Fenere gelen Maldonado adındaki adama "Çok iyi futbolcudur" dediğini de okuduk zamanında. Ona çok iyi futbolcu diyen futbol antrenörlüğünde ne kadar anlayabilir ki?

29
11
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

alex kimki senin ulkenın yetışdırgı güzide futbolcularından birine laf etsın..

18
9
yanıtYanıtla
OKUR:

İŞTE KALİTE FARKI BUDUR

20
4
yanıtYanıtla
burakk:

Futbolcuların bir kulüpten ayrıldıktan yıllar sonra bu şekilde insanları rencide edecek ya da töhmet altında bırakacak laflar etmesini tasvip etmiyorum. Alex'i çok sevdik ama o da son zamanlarında pek başına buyruk oynamaya başlamıştı.Kaldı ki; Aykut hoca futbolumuzda "İmparatorlar, " yeteneksiz filozof hocalar" gibi kendi PRçalışmasını asla yapmadığından fazla ön planda değil. Her zaman efendi bir insan olmuştur. Alex'den soğudum.

13
10
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

hiç utanmıyonuz degılmı,adam yakışan cevabı vermiş hepinize..

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title