Haberler

Şarkıcı Göksel'in Bikinili Paylaşımı Sınırları Zorladı

Güncelleme:

Yaz konserlerine Ege'de devam eden sevilen şarkıcı Göksel, konser yoğunluğuna küçük kaçamak tatillerle mola veriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Göksel, son gönderisinde ise sınırları oldukça zorladı.

Şarkılarıyla büyük bir kitleye hitap eden Göksel'den tatil paylaşımları gelmeye devam ediyor. Sempatik şarkıcı hem şarkılarıyla hem de paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor. Göksel'in son paylaşımı ise sınırları zorlar nitelikte. Hamakta bikinili poz veren Göksel'in göğüs dekoltesi takipçilerin gözünden kaçmadı.

İşte Göksel'in bikinili hamak keyfi;

Şarkıcı Göksel^'in Bikinili Paylaşımı Sınırları Zorladı

"HER FIRSATTA ÜLKEYE HAYRANLIĞINI DİLE GETİRİYOR"

"Ülkemin hemen hemen her şehrinde şarkı söyledim. Müzisyenliğin en güzel taraflarından biri de bu. Memleketimin insanını iyi tanıyorum. Kışın Diyarbakır, Bingöl ve Siirt'teydik. Şimdi ise Marmaris'te şarkılarımızı söyledik. Ben bu çok renkliliğe bayılıyorum" sözleriyle ifade etti.

Şarkıcı Göksel^'in Bikinili Paylaşımı Sınırları Zorladı

Şarkıcı Göksel^'in Bikinili Paylaşımı Sınırları Zorladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

gözlüklü:

cehennem azabının korkunçluğunu bilseydi aslaa açılıp saçılmaz dört dörtlük müslüman olurdu.

17
14
yanıtYanıtla
Kıllı:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt5
yanıt3
Ayşe Nur:

özellikle artislerin inancı çok zayıf.

yanıt6
yanıt9
Kıymetlimiz:

İnançlı olanları da ibretle izliyoruz hocam. Onlardan sıra kalırsa bunlarda girer inşaallah hocam.

yanıt9
yanıt2
fffff:

sen dört dörtlükmüsün sanane gitmiş görmüş gibi konuşuyorsun

yanıt4
yanıt0
mahmut efendi hazretleri:

şeker gibi kadın

14
6
yanıtYanıtla
menzil şeyhi:

güzel kadın uygundur

16
4
yanıtYanıtla
tarikat lideri:

çok tatlı süper hatun

15
4
yanıtYanıtla
ipek:

senin tarikatta adnan hoca gibi yahudi tarikatı heralde müslüman tarikatleri bu yazdığını yazmazda

yanıt0
yanıt1
KOKO:

ne alaka ya haber olsun diye yalan başlık atıyorsunuz amaç tık sayısını artırmak çakaaaaalllllll

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title