Haberler

Sarıgöl'de hibe destekleri ile ilgili toplantı yapıldı

Güncelleme:

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde damlama sulama sistemleri ve dolu örtü sistemlerinde yüzde 50 hibe destek projesi çiftçilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde damlama sulama sistemleri ve dolu örtü sistemlerinde yüzde 50 hibe destek projesi çiftçilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hilmi Yoldaş, Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Akar ve Sarıgöl Merkez ve Mahalleleri Kalkındırma Kooperatifi Başkanı Yusuf Tüfekçi tarafından çiftçilere yönelik yüzde 50 hibe destekli damlama sulama sistemleri ve dolu örtü sistemleri ile ilgili toplantı düzenlendi. Çiftçilerin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hilmi Yoldaş, "Bireysel damlama sisteminde yarısı sizden, yarısı bizden projesi 1-30 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Baş vurular hazırlanacak dosya halinde il müdürlüğüne tek nüsha olarak müracaat yapılacaktır. Tebliğ kapsamında yapılan başvurularda sözleşme hibeye esas mal alımları tutarının KDV hariç yüzde 50'si ne hide desteği verilir. Hibeye esas olan mal alım tutarı gerçek kişiler ve tüzel kişiler için 1 milyon TL'ye geçemez" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hisarcık Sarıgöl Manisa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title