Haberler

Aslan'ın zirve inadı sürüyor! Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Toto Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Lider Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşma öncesi kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran Galatasaray, şampiyonluk iddiasını son haftalara taşımayı başardı. Sarı-kırmızılıların golleri 44. dakikada Halil Dervişoğlu ve 53. dakikada Emre Akbaba'dan geldi. Aslan, bu sonuçla maç fazlasıyla 2.sıraya yerleşti.

Süper Toto Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaştı. Halil Dervişoğlu ve Emre Akbaba'nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan Aslan, haftaya oynayacağı kritik Beşiktaş maçı öncesinde hata yapmadı.

HALİL DERVİŞOĞLU SİFTAH YAPTI

Galatasaray, oyun sıkışmışken ve tempo düşmüşken Halil Dervişoğlu'nun bireysel becerisiyle golü buldu.44. dakikada Taylan Antalyalı'nın pasıyla topla buluşan Halil Dervişoğlu'nun, rakiplerini ekarte ederek ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleye gönderdiği sert ve düzgün şutunda top Nordfeldt'in solundan köşede ağlarla buluştu. Genç futbolcu sarı-kırmızılı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı.

EMRE AKBABA SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıda oyunun tek hakimi olan Galatasaray, 53. dakikada Emre Akbaba'nın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı. Donk'un defanstan gönderdiği uzun pası Halil Dervişoğlu indirdi. Topu önünde bulan Emre Akbaba'nın daha top yere inmeden ceza alanında sol çaprazdan ayak içiyle uzak köşeye yaptığı şık vuruşta meşin yuvarlak Nordfeldt'in yanından ağlarla buluştu ve maç bu skorla sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Dakika 20: Galatasaray gole yaklaştı. Şener'in sağdan ceza sahasına gönderdiği ortaya Babel altıpasta kafayı vurdu ama topu yandan auta attı.

Dakika 28: Donk'un pasında Emre Akbaba ceza sahasına sağdan girdikten sonra topu soluna çekti, uzak köşeye plasesini yolladı ama top az farkla auta çıktı.

Dakika 31: Ryan Babel'in ceza sahasına doğru soldan koşu yapan Ömer Bayram'ı bulmasının ardından Ömer'in sol ayağıyla çektiği şut çerçeveyi bulmadı.

İKİNCİ YARI

Dakika 52: Emre Akbaba attı, Galatasaray 2-0 önde. Donk'un uzun pasında Gençlerbirliği savunmasında Arda'nın kafasından seken topa yere düşürmeden şık bir vuruş yapan Emre, sarı-kırmızılı ekibi iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Dakika 74: Emre Akbaba'nın köşe vuruşunda Marcao ceza sahasında sert bir kafa vuruşu yaptı, Nordfeldt iyi bir refleksle topu çeldi.

Dakika 90 : Arda'nın pasında Saracchi sol dip çizgiden ortasını yaptı, Kerem uygun durumda kafayı vurdu ama topu üstten auta attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title