Haberler

Şampiyonluk sonrası yıkımı yaşadı! Zlatan Ibrahimovic'in futbol hayatı bitme noktasında

Güncelleme:

İtalya Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Milan'da dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic yıkımı yaşıyor. Dizinden ameliyat olacağı açıklanan futbolcunun 7-8 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 40 yaşındaki golcünün bu sakatlık sonrası kariyerine nokta koyabileceği ifade ediliyor.

İtalya'da Milan tam 11 sene sonra şampiyonluğa ulaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin 2010-2011 sezonunda şampiyon olduğu kadroda da bulunan Zlatan Ibrahimovic, bu sezon da 26 maçta 8 gol atarak takımına katkıda bulundu. Kariyerinin sonlarına yaklaşan İsveçli golcü yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma noktasına geldi.

7-8 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Milan, dizinden ameliyat edilecek olan Zlatan Ibrahimovic'in 7-8 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. 40 yaşındaki golcünün bu sakatlık sonrası kariyerine nokta koyabileceği belirtildi. İsveçli golcü, Milan'ın Sassuolo'ya karşı oynadığı şampiyonluk maçında 72. dakikada Olivier Giroud'nun yerine oyuna dahil olmuş ve kırmızı-siyahlı formayla 2. kez Serie A şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zlatan Ibrahimovi&#263 İtalya Serie A Milan Haberler

500

Yorumlar (3)

Murat ÖREN:

Serdar Dursun'un zamanı geldi. Çırak her zaman ustayı geçer.

10
2
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

ibrahimoviç unutma ki bir tane serdar dursun var. artık onu taklit edemeyeceksin.

9
2
yanıtYanıtla
Faruk Ercan:

Zlatan döner yine yeşil sahaya

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title