Haberler

Şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı! İşte son puan durumu ve kalan maçlar

Güncelleme:

Süper Lig'de yıllarca unutulmayacak bir akşam yaşandı. Bitime bir maç kala, hem lider Beşiktaş hem de 2. sıradaki Fenerbahçe kendi evinde kaybetti. Tek kazanan takım Galatasaray oldu. Aslan ile Beşiktaş'ın puanı eşitlendi. Genel averajlarda ise 2 gollük bir fark kaldı. Galatasaray, haftaya evinde Yeni Malatya ile oynayacak, Beşiktaş ise Göztepe deplasmanına çıkacak.

Ligin son haftasında kartlar yeniden dağıtıldı. Galatasaray deplasmanda 4-1 mağlup ederken, şampiyonluk yolundaki iki ezeli rakibi yenilgi yaşadı. Beşiktaş kendi sahasında 10 kişi kalan Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe de kendi evinde Sivas'a 2-1'le boyun eğdi.

ŞANSI AZALAN FENER, KAYSERİ'YE GİDİYOR

Bu sonuçların ardından Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı iki rakibine göre çok daha azaldı. Haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe yerini Galatasaray'a kaptırdı. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki hafta Kayseri'ye konuk olacak. Kanarya Kayseri'yi yenerse averaj değil, iki rakibinin birden takılması şampiyon yapacak. O yüzden Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali çok az gözüküyor.

KARTAL GÖZTEPE DEPLASMANINDA

Siyah-Beyazlılar ligin son haftasında Göztepe'ye lider olarak gidiyor. Kara Kartal, geçen hafta Galatasaray'a mağlup olduktan sonra Karagümrük'e de yenildi. Peş peşe alınan mağlubiyetler Beşiktaş'ı panik havasına soktu.

ASLAN EVİNDE MALATYA'YI AĞIRLIYOR

Galatasaray, ligde tam 8 maçtır kaybetmiyor. Sarı-Kırmızılılar, son 4 maçından da galip ayrıldı. Galatasaray, haftaya evinde Malatya ile oynayacak. Aslan kendi maçını kazanır, Beşiktaş kaybeder veya berabere kalırsa şampiyon olacak. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da kazanması halinde genel averaja bakılacak.

Şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı! İşte son puan durumu ve kalan maçlar

ÜÇ TAKIMIN PUAN DURUMU VE AVERAJ

1- BEŞİKTAŞ 81 (+44)

2- GALATASARAY 81 (+42)

3- FENERBAHÇE 79

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Bozkurt Ergenekon :

PUAN EŞİTLİĞİNDE İKİLİ AVERAJ DURUMU KALKTI MI?BİLEN VARSA YAZSIN...ATIP,TUTMASIN..

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title