Haberler

Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde dün gece oynanan maçlarla birlikte temsilcimiz Beşiktaş'ın bazı muhtemel rakipleri belli oldu. Listede Basel, Bayern Münih, Juventus, Chelsea ve Real Madrid var.

Şampiyonlar Ligi grupları son hafta maçları A, B, C ve D gruplarında oynanan mücadelelerle devam ederken bir üst tura yükselen takımlar arasında Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri de belli oldu.

A Grubu'nda Benfica sahasında Basel'e 2-0 mağlup olurken Manchester United geriye düştüğü maçta CSKA Moskova'yı 2-1 yenerek grubunu lider tamamladı. Basel ise grubunu ikinci sırada bitirirken CSKA Moskova aldığı yenilgiyle Devler Ligi'ne veda ederek Avrupa Ligi'ne gitti.

BAYERN, PSG'Yİ 3-1 YENDİ

B Grubu'nda ise Bayern Münih evinde ağırladığı Paris Saint Germain'i 3-1 mağlup ederken Celtic sahasında Anderlecht'e 1-0 yenilmekten kurtulamadı. PSG grubu lider tamamlarken Bayern Münih ikinci sırada yer aldı.

ROMA, QARABAĞ'I 1-0 MAĞLUP ETTİ

C Grubu'nda ise Chelsea evinde Atletico Madrid ile karşılaştı. İspanyol ekibi Atletico Madrid'in 1-0 öne geçtiği maçı İngiliz ekibi ikinci yarıda bulduğu golle 1-1'lik beraberlikle tamamladı. Gruptaki diğer maçta Roma, Qarabağ Ağdam'ı 1-0 mağlup etti. Roma grubu lider tamamlarken Chelsea ikinci sırada bir üst tura yükseldi.

JUVE DEPLASMANDA OLYMPIAKOS'U 2-0'LA GEÇTİ

D Grubu'ndaki karşılaşmada ise sahasında Sporting Lizbon'u ağırlayan Barcelona 2-0 kazanırken Juventus deplasmanda Olympiakos'u 2-0 yenmeyi başardı. D Grubu'nda Barcelona lider konumda bir üst tura yükselirken Juventus ikinci sırada yer aldı.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bu sonuçların ardından A, B, C ve D gruplarında bir üst tura yükselen takımlar arasında Basel, Bayern Münih, Chelsea ve Juventus, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında yer aldı. Öte yandan H grubunda da Real Madrid, temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında.

İŞTE GECENİN MAÇLARINDAN TOPLU SONUÇLAR

A GRUBU

Benfica 0-2 Basel / (Mohamed Elyounouss 5′, Oberlin 65′)
Manchester United 2-1 CSKA Moskova (Alan Dzagoev 45′, Romelu Lukaku 64′, Rashford 66′)

B GRUBU

Bayern Münih 3-1 Paris Saint-Germain / (Lewandowski 9′, Tolisso 38′ 69′, Mbappe 50′)
Celtic 0-1 Anderlecht (Jozo Simunovic k.k. 62′)

C GRUBU

Chelsea 1-1 Atletico Madrid (Saul Niguez 56′, Hazard 76′)
Roma 1-0 Qarabağ Ağdam (Perotti 53′)

D GRUBU

Barcelona 2-0 Sporting Lisbon ( Paco Alcacer 59′, Mathieu k.k. 90+3′)
Olympiakos 0-2 Juventus / (Cuadrado 16′, Bernardeschi 90′)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Beşiktaş Juventus Basel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

Yazık:

8 taş bu sefer yandı Basel hariç kim gelirse gelsin BJK ye her iki maçta da fark atar belki de 8. 0 lik mağlubiyet rekorunu BJK egale Edip 9. 10 yiyebilir

8
19
yanıtYanıtla
GS:

HAHAAH REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRMIŞ OLUR

yanıt1
yanıt2
kana yakmış:

kınalı

yanıt0
yanıt0
ad:

görelim şimdi 8taşı havası söner

3
24
yanıtYanıtla
BJK:

TEMENNİMİZ BAYERNİN ÇIKMASI BEŞİKTAŞIN 9 YEYİP REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRMASI

9
17
yanıtYanıtla
8 TAŞ BALTAYI TAŞA VURDU:

BASEL DIŞINDA HANGİ TAKIM ÇIKARSA ÇIKSIN 8 TAŞI 9 TAŞA ÇEVİREBİLİR

10
16
yanıtYanıtla
kartal:

fetösaray şikebahçe diye anılmaktansa 15taş diye anılmak iyidir

yanıt14
yanıt9
Kartal:

O dediğin rüyanda olur

yanıt9
yanıt5
Memo:

Korkuyorsunuz beşiktaş galip gelir diye .

yanıt0
yanıt2
SEKİZ:

LİVERPOOL GELSİN UZUN ZAMAN OLDU 8 YEMEYELİ

6
18
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title