Haberler

Şampiyon, Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü.

BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü. Yeşil beyazlılarda sakatlığı olan Hüseyin Çimşir takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular topla çalışma yaptı.

STEİNART İLK İDMANINA ÇIKTI

Öte yandan Bursaspor'un dün akşam Bursa'ya getirerek prensip anlaşmasına vardığı ve yarın Özlüce Tesisleri'nde 1 yıllık sözleşmeyi imzalatacağı Arjantinli futbolcu Danian Steinart akşam yapılan antrenmana katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanışan Steinart alkışla karşılanırken, ilk idmanını takımdan ayrı düz koşu yaparak tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

VELİ KONYASPOR'DA

Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde, takımdan ayrılma kararını Ertuğrul Sağlam'a ileten Veli Acar ile yeşil beyazlı ekip vedalaştı. Takım arkadaşları ve teknik heyetle tek tek görüşüp vedalaşan Veli, kaptan Ömer Erdoğan ve Turgay Bahadır tarafından omuzlara alınarak antrenman sahasının kapısına getirildi. Antrenman öncesi yapılan vedaya Futbol Şube sorumlusu Mesut Mestan ve Genel Menajer Adil Cenkçiler de katıldı. Veli'ye katkılarından dolayı plaket ve hediye verildi. Veli, Konyaspor ile 2 yıllık anlaştığını belirtti. 2005-06 sezonunda takıma katılan ve iki şampiyonluk yaşayan Veli Acar'a son yıllarda yapılan en güzel uğurlama ile veda edildi.

Vedanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Veli, "Futbola burada başladım diyebilirim. Belediyespor'dan geldim, ama çok geçmişim olmadı. Bursaspor'da 5 yıl gibi bir süre hizmet verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günler geçirdik. 2 kez şampiyonluk yaşadım ayrı bir gurur verici olay. Hocalarım ve arkadaşlarımla iyi bir şekilde vedalaştım. Allah burada oynamayı nasip etti. Bursaspor inşallah hedefleri doğrultusunda işler başarır. Ben inanıyorum ve güveniyorum. Profesyonellik gereği ayrılmam için izin istedim. Yardımcı oldular. Konyaspor ile anlaştım. Benim için de kulüp için de iyi olduğunu düşünüyorum. Oynamama ihtimalim de vardı. Yaş ilerleyince oynamadıktan sonra geleceğimi ve ailemi düşünmem gerekiyordu. Bonserviste, ben de kulüp de fedakarlık etti. Şampiyonluk primi ise ayrı bir konu. Bana yardımcı oldular. Alacaklarımdan fedakarlık ettim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title