Haberler

Sami Khedira, Beşiktaş'a önerildi

Güncelleme:

Juventus'un dünyaca ünlü Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, Beşiktaş'a önerildi. Kartal, yıldız ismin menajerinden maliyet raporu istedi.

Transfer çalışmalarını belirlediği isimler üzerinden yapan siyah-beyazlılar, ek olarak kulübe menajerler aracılığıyla öneriler futbolcuları da değerlendirmeye alıyor. Bu konuda son olarak Kara Kartal'a, İtalya Serie A devi Juventus'un Alman yıldızı Sami Khedira'nın önerildiği bildirildi.

Sami Khedira, Beşiktaş'a önerildi

17 MAÇTA 2 GOL ATTI

Juve'yle yol ayrımında bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna yeşil ışık yakan Beşiktaş Yönetimi'nin, futbolcunun menacerinden maliyet konusunda kendilerini bilgilendirmelerini istediği kaydedildi. Geçen sezon Juventus'ta 17 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergileyen Khedira'nın, kulübüyle 3 yıllık daha kontratı bulunmasına rağmen aynen geldiği gibi bedelsiz olarak ayrılmaya yakın olduğu ifade edildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sami Khedira Juventus Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

Hakan07:

Boş transfer

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

30 yaş ve üzeri yabancı transferi yasaklanmalı. özellikle türk futbolunun iyiliği için. hem mali açıdan hem türk gençliği açısından bu elzem

2
1
yanıtYanıtla
esso:

fenerdeki yaslia amcalara gülüyordular, simdi kendileri dede leri lig e oynatmaya getiriyorlar. Halbuki ne var hepsi genc türk futbolculari olsa. Bu ine ler türkiye den paralari götürüyorlar. Utanmadan da devlet kulüplerin borclarini silsin diyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Gereksiz takim:

Bizim spor basini cok bilgisiz Defans oyuncusu bile alacak olsak kac gol attigini yaziyorlar Ulan kac top kesmis Hava topunda nasil Topu oyuna nasil sokar onu yazin bana

2
0
yanıtYanıtla
BJK:

dinamik koşan, bul yetenekli genç son kullanması bitmiş futbolcular külübü batırdı, bize isim lazım değil forması için canla başla mücadele edecek futbolcular lazım

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok iyi olur gelirse

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title