Haberler

Sakarya'da Yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Sakarya'da Yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi.

Sakarya'da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası sona erdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Türk Telekom, Arbas, Ted Koleji, Tofaş, Es Spor'dan oluşan 8 takımın katıldığı ve 5 gün süren Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası, final maçıyla sona erdi. Milli Hakem Komitesi Başkanı Aydın Öztürk, Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile çok sayıda sporseverin izlediği final maçında Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ilk seti İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25-16, 2. seti İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25-21, 3. seti 25-18 Fenerbahçe ve 4. seti İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25-19 kazandı.

Fenerbahçe karşısında 3-1 galip gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonu olurken, Fenerbahçe 2. , Arkas 3. ve Beşiktaş 4. oldu. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor voleybolcuları toplu olarak sahaya çıkarak şampiyonluk gösterisi yapınca kısa süreli gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli sporcular ile İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu sporcular arasında yaşanan gerginlik hakemlerin ve yöneticilerin araya girmesiyle büyümeden engellendi.

Fenerbahçe takımının yöneticisi İsa Tekler iyi oynayarak finale kadar geldiklerini, ancak kazanan takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğunu söyledi. Şampiyona sonunda finalist İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımının kupa ve madalyalarını Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, ikinci olan Fenerbahçe'nin kupa ve madalyalarını Ömer Kalkan, üçüncü olan Arkas takımının kupa ve madalyalarını MHK üyesi Fethi Ayar, dördüncü olan Beşiktaş'ın kupa ve ödülünü MHK üyesi Nedim Özbay verdi.

(RY-AK-EE-RA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title