Haberler

"Sadece Futbol Konuşulsun"

Mehmet Ali Aydınlar, yaptığı açıklamada, futboldaki şike iddialarıyla ilgili olarak, süreci sezon başlamadan tamamlamak istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, futboldaki şike iddialarıyla ilgili olarak, süreci sezon başlamadan tamamlamak istediklerini söyledi.

İstinye'deki federasyon binasında yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, şike iddialarına yönelik soruşturmanın TFF tarafından ne zaman sonuçlandırılacağı yönündeki soru üzerine, "Ligler başlamadan bu süreci tamamlamak istiyoruz. Ligler başladığında artık futbola odaklanmak istiyoruz" dedi.

Bugün önce Bank Asya 1. Lig, daha sonra Spor Toto Süper Lig ekiplerinin temsilcileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Aydınlar, şöyle konuştu:

"Genel kuruldan sonra tüm kulüp başkanlarıyla bir araya gelmek istiyorduk. Daha önce 11 Temmuzda Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya gelmiştik. Bank Asya 1. Lig temsilcileriyle bugün bir araya gelme fırsatı bulduk. Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig başkanlarıyla da bir araya geleceğiz. Dün liglerin başlama tarihini açıklamıştık. Bu konuda görüş alışverişinde bulunduk. Şu anda içinde bulunduğumuz durum itibariyle genel değerlendirme yaptık. Bu süreci geride bırakıp artık sadece futbol konuşmayı istiyoruz. Kulüp başkanlarının değerli fikirlerini aldık. Hepsinin desteğini aldık. Buradan hepsine teşekkür ediyorum. "

Toplantının ardından, adları şike iddialarıyla ilgili soruşturmada geçen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin temsilcileri, diğer kulüp temsilcilerinden 1 saat daha fazla kalarak federasyon yöneticileriyle görüştü.

Bu arada, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, "Bize intikal etmesi gerekenler intikal etmiştir. Kulüpler olarak federasyonun arkasında olduğumuzu tekrar ettik" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title