Haberler

Rus Turist Denizde Boğuldu

Geçici İkamet Belgesi ile Antalya'ya Yerleşen Ulfir Abrarov, Ailesiyle Birlikte Piknik Yapıp Denize Girmek İçin Kemer Karayolu Üzerindeki Küçük Çaltıcak Mesire Alanına Gitti.

Yanında eşi 69 yaşındaki Zubaryat Abrarova, kızı 24 yaşındaki Lina ve damadı 28 yaşındaki Amıryan Eduard ile Rusya´dan tatil için gelen akrabaları bulunan Abrarov, mangal yakıp alkol aldı. Yarım şişe votka içen adam daha sonra denize girdi. Karısı, kızı ve damadı bir süre sonra denizden çıktı ancak Ulfir Abrarov denizde kalmayı tercih etti. Bir süre daha yüzen Abrarov gözden uzaklaşınca ailesi aramaya başladı. Tüm aramalarına rağmen Ulfir Abrarov´u bulamayan aile tekrar piknik yaptıkları yere döndü. Bu sırada denizde boğulan Rus turistin cesedi ailenin piknik yaptığı yerin 300 metre ilerisinde sahile vurdu. Dalgaların sahile getirdiği cesedi plajda görevli garsonların çağırdığı sağlık ekibi adamın öldüğünü belirledi. Polis üzerine naylon poşet örttüğü Abrarov´un kimliğini araştırıp cesedi bulan garsonların bilgisine başvurdu. Ulfir Abrarov´un ailesi ise uzun süre dönmeyen adamı aramak için sahil boyunca yürümeye başladı. Plajda üzeri örtülü birinin yattığını gören Amıryan Eduard, gelip cesete baktı ve kayınpederinin olduğunu gördü. Eduard hemen durumu eşine ve kayınvalidesine haber verdi. Ölüm haberini alan karısı Zubaryat Abrarova ve kızı Lina Eduard koşarak cesetin yanına geldi. Kocasının kollarından sallayarak ayağa kalkmasını isteyen kadın gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra cesetin yanına gelen kızı Lina ise babasının ayaklarına sarılarak ağladı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken yaşlı adamın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soner KOCAER -ANTALYA -DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title