Haberler
BBC

Rus Medyasından İlginç Tespit: Kadınlar Dünya Kupasını Eş Bulmak İçin Kullanıyor

Güncelleme:

Rus gazetelerinin iddiasına göre Rus kadınlar, ülkede düzenlenen Dünya Kupasını kendilerine eş bulmak için bir fırsat olarak görüyor.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Rus medyasına yansıyan ve üzerinde konuşulan başlıklardan biri "koca avındaki kadınlar". Ülke medyasında yer alan bazı yazılarda kimi Rus kadınların yabancı ülke taraftarlarına yaklaşarak "avcılık" yaptıkları değerlendirmesine yer veriliyor.

ÇOK FAZLA ÇABA HARCAMALARINA GEREK KALMIYOR

Spor haberleri veren Championat.ru isimli internet sitesinde yer alan "Rus güzeller yabancılarla nasıl konuşuyor?" başlıklı makalede, "kadınların çok fazla çaba harcamasına gerek olmuyor çünkü avları kendi ayaklarıyla tuzağa düşüyor" tarzında ifadeler yer buluyor.

FIRSAT OLARAK GÖRÜYORLAR

BBC İzleme servisinin derlediği makalelerden biri de Moskovsky Komsomolets isimli internet sitesinde yer alıyor. Sitedeki yazıda, "Dünya Kupası'na yalnızca futbolcular, teknik direktörler, taraftarlar ve evsahibi şehirler değil kadınlar da özel olarak hazırlanıyor" ifadesi ile konuya değiniliyor.

Makale şu cümlelerle sürüyor:

"Bazıları 2018 Dünya Kupası'nı iyi bir adamla tanışmak ve ciddi bir ilişki için fırsat olarak görüyor. Kimi de kısa yoldan para kazanma amacında."

DOĞRU GİYİNME ÖNERİLERİ VERİYORLAR

Rus tabloid basınından Komsomolskaya Pravda ise kadınlara yabancı taraftarlarla tanışmak için doğru giyinme önerileri veriyor.

Yazıda, "Halen yüksek topuklu stiletto giyen kadınlar, ismini İngilizce'ye çevirmeyi unutmuş restoranları hatırlatıyor." deniliyor.

"FUTBOLCULARIN ESKİ SEVGİLİLERİNE TALEP VAR"

Life.ru'daki yazıda da Dünya Kupası'nın escort kadınlara talebi artırdığı vurgulanıyor ve "Bu anlamda en büyük talep geçmişinde biraz da olsa futbolla ilişkisi olmuş kadınlara. Örneğin, futbolcuların eski sevgilileri gibi." deniliyor.

Sosyal medyada ise bu amaçla Dünya Kupası heyecanına katılan kadınlar eleştiriliyor.

Twitter kullanıcısı erkekler kadar kadınların da bu başlık konusunda yargılayıcı paylaşımlar yapması ise dikkat çekiyor.

BBC

Rusya Federasyonu Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Samimi Bir Adam.:

Bende alacağım bir rus veya ukraynalı, hem inanılmaz güzeller yani bizim kızların en az on katı daha güzeller, hem de bizimkiler gibi egoları, kibirleri yok, hem de erkeğinin kıymetini biliyorlar. Buradan hemcinslerime sesleniyorum, sizinde evlilik için hedefiniz yabancı kızlar olsun, hem kibirli değiller hem de çok güzeller be abi, hem de kıymet biliyorlar.

28
7
yanıtYanıtla
barmen:

Haklisin, samimi adam! Bizim kizlarimizin burunlari resmen kaf daginda, onlar kocayi daha cok beklerler.

yanıt6
yanıt2
GERÇEKLER...:

Aynen Öyle Bende Seninle aynı fikirdeyim, Çok doğru bir Gerçek bu. . .

yanıt3
yanıt2
KIZILTUGAY:

Hadi rusla evlendik tamaam;tamamda herşey yatakta bitmiyorki!akşam eve geldim menüde domuz yahni yanında votkamı olacak? Ha bide koyu bir hrıstiyansa çocuklarımızı illa kiliseye götürecez derse nayapacağız?

24
3
yanıtYanıtla
DÖRT:

Osmanlı padişahları rus kadınlarını tercih etmiş den de atalarının yolunda gideceksin iman ederse cennet garanti.

yanıt4
yanıt3
Xtrom:

Ortadosk olan rus kadınlara, milliyetçiliğini bir kenara bırakıp; Müslümanlığı anlatırsan. . Anlamsız hiristiyanlık teolojisiyle kıyasladıklarında Müslümanlığı kendi istekleri ile kabul edecek kadar akıllıdırlar. İyi bir anne olabilirler. Çok fazla alkolik arkadaş ve yakın akrabaları olduğundan alkolik değillerse senin için alkolü de bırakabilirler. ve değer verdiğini hissettirirsen kapris yapmadan çok iyi bir eş olabilirler. Sen düşün. . . bir rus kadını taşıyabilecek kadar güçlü hissediyor musun?

yanıt6
yanıt5
at baba:

buradakinler yumurta kıramıyor daha makarna yapıyor , birde üstüne trip atıyor.

yanıt2
yanıt4
NAPCAN..:

mantıklı türk kızları gibi şımarık olsana rus kzıı almayı tercih ederim hiç istekleri bitmiyor türk kızların yazık günah.

16
7
yanıtYanıtla
at baba:

valla öyle birşey varsa bu güzellikleri direk alırız biz eş olarak, sorun yok . bizim kaprislileri onlara verelim.

13
4
yanıtYanıtla
a2f:

ruslar votka kokar milyon dolar verseler rus karıyla evlenmem

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title