Haberler

    Ronaldo'ya Tecavüz İddiaları Üzerine Soruşturma

    Las Vegas polisi, tecavüz iddialarının ardından Cristiano Ronaldo’yla ilgili soruşturma başlattı.

    Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
    Cristiano Ronaldo ile ilgili tecavüz iddiaları, Las Vegas polisini harekete geçirdi. Kathryn Mayorga'nın, futbolcunun kendisine 2009'da bu kentte zorla sahip olduğuna yönelik ifadeleri yetkili makamları harekete geçirdi.
    34 yaşındaki kadının açtığı davanın tutanaklarına Kathryn 'Hayır, hayır, hayır' demesine karşın Ronaldo'nun saldırdığı detayı girdi. Yine tutanaklara göre Portekizli futbolcu önce Mayorga'yı Las Vegas Strip'teki odasına manzaranın keyfini çıkarması için davet etti.
    Odaya girdikten sonra Ronaldo'nun kadına şort ve tişört verdiği ve üzerini değişmesi için banyoya yönlendiği belirtildi. Üzerini değiştirirken Ronaldo banyoya girdi ve burada sekse yeltendi. Bu aşamada Mayorga reddedip hotel suitini terk etmeye yeltendi. Banyodan çıkarken Ronaldo kendisini yatağa attı. Cinsel ilişkiye teşebbüs etti, kadın reddetti. Burada hayır demesine rağmen gerçekleşen ilişkinin ardından, Ronaldo'nun özür dilediği ve aslında kibar bir insan olduğunu ifade ettiği sözler dosyada yer aldı.
    Öte yandan Cristiano Ronaldo, iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Instagram hesabından 'Hayır, hayır, hayır' sözlerinin doğru olmadığını ifade ederek bunların yalan olduğunu söyledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Las Vegas Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title