Haberler

Ronaldo, nöroblastoma teşhisi konan 7 yaşındaki Tomas'a yardım elini uzattı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, 2 yıldır nöroblastoma teşhisi konan 7 yaşındaki Portekizli Tomas'a tedavisi için bağış yaptı.

Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, anlamlı bir yardımda bulundu.

Portekizli çocuk Tomas'a 2019'un Eylül ayında nöroblastoma teşhisi konmuş ve geçtiğimiz Ekim ayında hastalığında bir nüksetme yaşamıştı. Dünyaca ünlü yıldız ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez, 7 yaşındaki Tomas'a tedavisi için bağış yaptı.

RONALDO'YA TEŞEKKÜR MESAJI

Georgina Rodriguez'in kız kardeşi Ivana, Instagram'da bu bağışı doğruladı ve bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Yardımları, dayanışmaları ve yüce kalpleri için Cristiano ile Georgina'ya teşekkür ederim. Tomas'ın tedaviye ulaşabilmesi için ettiğiniz yardımlardan ötürü sonsuz teşekkürler." ifadeleri yer aldı.

Tomas'ın testler için Barcelona'daki D'Hebron Hastanesi'ne götürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Eylül Haberler

500

Yorumlar (9)

Kral:

Adamsın ve Ronaldo helal olsun sana

8
0
yanıtYanıtla
AA:

BIZDEKI TOPCULAR BAKIP ORNEK ALSIN.

7
0
yanıtYanıtla
Serttaş:

Aslen Rizeli Ronaldo. Çok uzun zaman önce dedesinin dedesi Portekiz e göç etmiş ve Portekiz li bir kadınla evlenmiş. Bunu 16 yaşındayken bir roportajinda söylemis Ronaldo. Ama hep saklanıyor bu.

5
2
yanıtYanıtla
andaval musti:

iste biz bu yuzden seni sevdik o guzel kabin icin cr7 sen efsanesin ve teksin

6
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

Adamsın RONALDO. .

6
0
yanıtYanıtla
MESSİ:

ADAMSIN RONALDO VESSELAM

5
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Dünyanin her yerinde heykelin dikilmeli. Adamsin adam CR 7.

6
0
yanıtYanıtla
önemli değilim:

sen önemlisin ronaldo çok sağol

4
0
yanıtYanıtla
kenan:

bu dunyada en vijdanli adamsin filistinli cocuklara senin yaptigin yardimlari bir ulke bile yapamadi sen bir ulkeye bedelsin vijdanli adamin dibisin sen kesinlikle cenetliksin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title