Haberler

Ronaldo, Eski Hocası Scolari'den Çin Ligi Hakkında Bilgi Aldı

Güncelleme:

Real Madrid forması giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, milli takımda beraber çalıştığı Luis Felipe Scolari'ye Çin Ligi ile ilgili sorular sorduğu ortaya çıktı.

Brezilya basınından Esporte Interativo'ya konuşan tecrübeli teknik adam Luiz Felipe Scolari, ses getirecek bir açıklama yaptı.

"BANA ÇİN'LE İLGİLİ SORULAR SORDU"

69 yaşındaki ünlü teknik direktör, Real Madrid forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili şunları ifade etti:

Cristiano bana Çin'le ilgili sorular sordu. Bazı oyuncular için Çin, futbolun çok ötesinde. Ronaldo da herhangi bir oyuncu değil. Arkasında bir marka ve endüstri var. Çin ise dünyanın en kalabalık ülkesi. Ben de ona dedim ki eğer buraya gelme imkanın varsa asla tereddüt etme.

Ronaldo, Eski Hocası Scolari'^den Çin Hakkında Bilgi Aldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Luiz Felipe Scolari Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

yorumcu:

30 u geçince ya amerika ya çin. . .

6
0
yanıtYanıtla
RONALDO:

kardes ben zaten 33 yaşındayım :))

yanıt12
yanıt0
Adınızı Yazın:

Lan bu Ronaldo adam adam adamın kralı o kadar (:(:(:

3
2
yanıtYanıtla
RONALDO:

EYW KARDESİM BİTANESİN :D

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title