Haberler

    Rodriguez: Madrid'i Barça'ya Tercih Ederim...

    Kolombiya'nın yıldızı James Rodriguez, İspanya'da forma giymeye sıcak baktığını açıkladı.

    Dünya Kupası'nda gösterdiği üst düzey performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan James Rodriguez, La Liga'da forma giymek istediğini açıkladı.

    22 yaşındaki yıldız oyuncu " İspanya'da oynamayı çok isterim. Bir rüyam daha gerçek olur. Dünya üzerindeki en süper lig La Liga'dır." dedi.

    Cadena Cope'a konuşan Rodriguez, "İspanya'nın devlerinden ikisinden birini tercih etme hakkım olsa Real Madrid'i Barcelona'ya tercih ederdim." ifadelerini kullandı.

    Uruguay'ı eledikleri için mutlu olduğunu söyleyen James, "Yaptıklarıma bir değer biçmem imkansız. En azından şu an için. Şu an her oyun son maçımızmış gibi oynamalıyız. Maracana'da hep gol atmak istemiştim ve rüyam gerçek oldu. Uruguay savunmada kalabalıktı ve buna rağmen iki gol bulduk. Sıradaki maçlarımız daha da zorlu geçecek." diye konuştu.

    James Rodriguez, Monaco'nun Ligue 1'i ikinci bitirmesinde büyük pay sahibi oldu ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    James Rodriguez Kolombiya La Liga İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title