Haberler

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den alacağı ücretle ilgili ipucu verdi

Güncelleme:

NTVSpor.net'te yayınlanan "Futbol Net" programına konuk olan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den alacağı ücretle ilgili "Yıllık 8 milyon euro gibi konuşulan rakamlar sıfır ihtimal, onu biliyorum. Öyle bir şeyin altına giremez Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Emek Ege ve Övünç Özdem'in yer aldığı ve NTVSpor.net'te yayınlanan "Futbol Net" programına konuk oldu.

Dilmen, son günlerde Türk futbolunu meşgul eden Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun yıllık ücreti hakkında konuşan ünlü yorumcu, "Yıllık 8 milyon euro gibi konuşulan rakamlar sıfır ihtimal, onu biliyorum. Öyle bir şeyin altına giremez Fenerbahçe" diye konuştu.

Sarı lacivertli kulübün Arsenal'den ayrılma hazırlığında bulunan Mesut Özil ile 3,5 yıllığına anlaşma sağladığı iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Mesut Özil Fenerbahçe Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (9)

cimbomlu:

Fenevi yolmaya gelmis. Ayni bizde Falcao gibi.

10
5
yanıtYanıtla
fb:

Yaa birazcık olsun objektif olun. Van persie ye laf ettiniz falçaonun yarısı kadar maaş almıyordu ama onun beş katı kadar katkı verdi. Şimdi utanmasanız Mesutu taylan antalyalı ile kıyaslayacaksınız. Mesut büyük futbolcu bunu önce bi kabul edin. Ancak takıma ne kadar katkı verir gelince göreceğiz. Daha gelip gelmeyeceği de belli değil.

yanıt1
yanıt0
Burak:

Fenerbahçenin 5 kuruş parası yok , kalkıyor böyle trasnfer yapıyor. Avrupaya gidemez şu koşullarda fenerbahçe avrupada financial fair play kuralları var. Harcadığından fazla kazanman lazım . Fb ekside nasıl olucak o iş .

4
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Pek dogru degil. . . ama ekside olmiyan bir Türk Takimi söyle. . . bizim satislar gayet olumluydu, Kruse olayi epey keyif kacirdi ve ek kaynaklar oldu. . .

yanıt0
yanıt0
Murat:

4 milyon Euro net. Maç başı 75 bin Euro. 5 milyon TL imza parası. Şampiyonlukta 1 milyon Euro prim. Anlaşma bu yakında açıklanır.

1
2
yanıtYanıtla
tosunpaşa:

fenerede yakışır yan gelip yatacak bir topcu lazım

1
1
yanıtYanıtla
M.koc yiğit:

Mesut Özil 12 milyon Euro ister

1
0
yanıtYanıtla
gercek:

mesut daha 13 yasindayken tanistim finikede o zaman siradan bir cocuktu muhtesem bir kariyer yapti para kazandi ama futbolu kafasinda bitirmis 3 yildir top oynadigi yok

0
0
yanıtYanıtla
Orhan H. AYDIN:

Rıdvan Dilmen , Mesut Özil''in K. Çamlıca''da satın aldığı köşkün fiyatını da bilmesi gerekir. Mesut o mahalleyi pek tanımaz. Ne de olsa K. Çamlıcadan aşağıya doğru baktığında Kadıköy görünür. Rıdvan da oraları iyi bilir, tavsiyede bulunacak kadar yani. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title