Haberler

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin ilk golü ofsayt

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 5-2 yendiği maçta sarı-lacivertli takımın 23. dakikada attığı gol tartışmalara neden oldu. Mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Benim futbol aklıma göre Fenerbahçe'nin attığı ilk gol ofsayt." dedi.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlebirliği'ni 5-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 23 ve 39. dakikalarda Vedat Muriç, 32. dakikada Luis Gustavo, 75. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 87. dakikada Max Kruse kaydetti. Vedat'ın 23. dakikada attığı ilk golde ofsayt tartışması yapıldı. Fenerbahçeliler pozisyonun ofsayt olmadığını belirtirken, diğer takım taraftarları pozisyonun ofsayt olduğunu savundu.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin ilk golü ofsayt

"BENCE OFSAYT SAYILMALIYDI"

Rıdvan Dilmen de konuyla ilgili olarak, "Benim futbol aklıma göre Fenerbahçe'nin attığı ilk gol ofsayt. Gençlerbirliği oyuncusu ıskalasa ofsayt olacak yani öyle mi? Geçen sene Beşiktaş'ın Antalyaspor maçında da aynı pozisyon olmuştu, gol doğru karardı ama bence o da ofsayt sayılmalıydı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Futbol Haberler

500

Yorumlar (29)

sekiztaş:

Beleş penaltıların rakibe gösterilen ucuz kırmızı kartların ve ofsayttan atılan gollerin takımı FNRBHÇ fenerbahçe ! Defolu şampiyonluklarınızla gurur duyun !

1
11
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ben bu yaşımda ofsayt oldugunu anliyom yavvv..bakar körsünüz miyavvv

4
5
yanıtYanıtla
Fb:

Sen pek bilmiyon ellaham... yasin tutmuyor... buyuyunce anlarsin...

yanıt3
yanıt2
BABANIN OĞLU KEMAL:

HE VALLA BUZ GİBİ OF SAİD AMA KİM BAKACAKKİ BU POZİSYONA ELLERİNDEKİ KOPÜKLE FAULLERDE DUZGUN CİZGİ CİZEMEYEN MHK HAKEMLERİ VAR ODASINDA BİLE ÇİZGİ CİZEMEZLER BU KADAR BECERİKSİZLER.

3
5
yanıtYanıtla
Fb:

Baban yazdi sanirim kurali... oku biraz ya da trt sporu acta izle... adamlar anlatiyor besiktas atinca gol fb atinca ofsayt...hakem kuruzenin pozisyonuna faol veriyor alakasi yok top disari yarim metre cikti kose vurusu yok gelip burda zirvaliyorsunuz.... kural acik adam topa dokunuyor ofsayti bozuyor o kadar....

yanıt3
yanıt2
AB:

fb''ye cevaptır, Beşiktaş atınca değil Beşiktaş yeyince olacaktı, geçen sene Antalya maçı Beşiktaş''ın yediği gol oyuncu net ofsaytta iken adrianoya çarptı diye ofsayt kararı verilmedi daha sonra bir çok maçta aynısı olunca ofsayt kararı verildi. ezbere konuşmadan önce bir araştır.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

tabikide obsayit ben taaaaa 3 bin km uzakdan bile görüyom

3
5
yanıtYanıtla
BJK:

VAR FENEVE YOK BİLMİYOR MUSUNUZ ??? RIDVAN HOCA

3
3
yanıtYanıtla
Serhat:

Hadi oradan fenerin malatya ve göztepe maçlarındaki penaltıları izle öyle konuş varı yoku

yanıt3
yanıt2
hedef 1 mılyon penaltı:

serhat kardesım malatyanın golunde neden faul verıldı sızın malatyadkı penaltı penaltı değildi ? şimdi onlar konusuluyorsa bunlarda konusulsun ?

yanıt1
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title