Haberler

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı sözler: Mesut gelirse, Perotti F.Bahçe'den gitmeli

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u 3-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'in transfer olması halinde Diego Perotti'nin sarı-lacivertlilerden ayrılması gerektiğini söyledi.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye gelmesi an meselesi olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mesut'la görüştüğünü ve İngiltere'ye gittiğini söyleyen Dilmen, 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olması halinde sezon başında kadroya katılan Diego Perotti ile yolların ayrılması gerektiğini ifade etti.

"PEROTTI TARZI İSİMLERLE AYRILIKLAR YAŞANABİLİR"

Mesut'un Arsenal ile görüşeceğini belirten ünlü yorumcu, "Mesut Özil, Arsenal'in sözleşmeli oyuncusu. Bugün görüştüğümde Almanya'daydı Mesut. Karantinası yeni bitti. Takımıyla görüşecektir muhtemelen. Mesut'un Fenerbahçe formasını giymesinden memnun olurum. Gelirse Perotti tarzı bir oyuncuyla da ayrılıklar yaşanabilir. Kadroda yok çünkü oyuncu. Mesut gelirse Perotti gitmeli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Mesut Özil Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

UNI GSARAY:

Fb nin kıskanılacak derecede, kadro kalitesi ve derinligi var

17
5
yanıtYanıtla
Yok Ya:

Ya fenerbahçeliyim ama Rıdvan Dilmen cahil cahil konuşup moralimi bozoyo perotti yönlü bir futbolcu degıl mi? Koy sağ kanat oynasın alternatifin olur kötü mü?

6
2
yanıtYanıtla
Ooommmooo:

Rıdvan hayatında futboldan başka fikri var mı..bari ondanda anlasa

2
2
yanıtYanıtla
reis:

eyy Rıdvan, senin T. Direktörlüğünü de gördük, fb den kovulan bedavaya gönderilen kemalettin ve saffet gibi sıradan futbolcuları alarak kendi ipini çektiğini 6. haftada kovulduğunu da biliyoruz bence çok konuşma saçmalıyorsun. . sen git cincona futbolcu tavsiye et. . . . .

1
2
yanıtYanıtla
YORGUN:

EDEP YA Hû!

0
0
yanıtYanıtla
fb:

He he çok biliyorsun sen. takımda ayağına top yakışan bir kaç oyuncudan biri hemen gönder

0
0
yanıtYanıtla
nedim:

elin güçlenir, sakatlık olur, cezalı olur, yedek kulüben bile zengin olsun oyuncu değişiklerinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title