Haberler

    Redmi'nin Yeni Amiral Gemisinin İsmi Belli Oldu: K20 Pro

    Redmi'nin üzerinde çalışıyor olduğunu bildiğimiz yüksek teknolojili amiral gemisinin adı açığa kavuştu.

    Xiaomi'nin alt markası olan Redmi'nin Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setine sahip bir akıllı telefonu piyasaya süreceği söylentisi, şirketin kuruluş tarihinden beri dillerde dolaşıyor. Son teknoloji mobil yonga setlerinden birisiyle gelecek olan bu akıllı telefonun Redmi X olarak adlandırılabileceği de tartışılıyordu.

    Redmi'nin Genel Müdürü Lu Weibing, yakın zamanda yapmış olduğu bir paylaşımda yeni amiral gemisinin Redmi X olarak adlandırılmayacağını, çok daha iyi bir isme sahip olacağını aktarmıştı. Bugün ortaya çıkan bir fotoğraf ise Lu Weibing'i doğrular nitelikte. Elimize geçen yeni görüntü ile Redmi'nin Snapdragon 855 yonga setli yeni akıllı telefonunun adının Redmi K20 Pro olacağını net bir şekilde söyleyebiliyoruz.

    Ortaya çıkan fotoğrafta Redmi K20 Pro'ya ait olan ekran muhafaza jelatini sergileniyor. Aynı zamanda bu jelatinde cihazın teknik özelliklerinden en önemli olanları da net bir şekilde yazıyor. Jelatinin tasarımından yola çıktığımızda ise Redmi'nin yeni amiral gemisinin herhangi bir çentiğe sahip olmayacağı, tam ekran bir tasarımı bünyesinde barındıracağı detayına ulaşıyoruz.

    6,39 inçlik, AMOLED ekrana sahip olan K20 Pro, gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. 20 MP çözünürlüğünde ve yapay zeka destekli ön kamerasının kızak teknolojisine (pop-up kamera) sahip olacağı, arka tarafında ise 48 MP çözünürlüğünde süper geniş açılı kamera dahil toplam 3 adet sensörlü bir kamera modülünün olacağı belirtiliyor.

    4.000 mAh gibi günümü amiral gemileriyle yarışır düzeyde büyük batarya kapasitesine sahip olan Redmi K20 Pro'nun net bir tanıtım tarihi ne yazık ki elimizde bulunmuyor. Ne var ki jelatininin üretim aşamasına geçmiş olması dolayısıyla yakın zamanda bir Redmi etkinliğiyle K20 Pro'nun lanse edilmesini bekleyebiliriz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Qualcomm xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title