Haberler

Real Madrid, Kylian Mbappe için 200 milyon euroyu gözden çıkardı

Güncelleme:

Fransız ekibi PSG'nin, geçtiğimiz hafta sonu Montpellier'i 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada Kylian Mbappe'nin oyundan çıkarken sergilediği davranışlar dikkatlerden kaçmamıştı. Ev sahibi ekibin 5-0 kazandığı maçın 68. dakikasında yerini Mauro Icardi'ye bırakan Mbappe, oyundan çıktığı için oldukça mutsuzdu. Paris temsilcisinin teknik direktörü Thomas Tuchel, sinirlenen oyuncusuyla konuşmaya çalıştıysa da genç yıldız sakinleşmeden yedek kulübesindeki yerini aldı. Tuchel, "Birinin kimin oyundan çıkacağına ve kimin oyuna gireceğine karar vermesi gerekiyor, işte bu kişi benim" derken, özür dilemeyeceğini ifade eden genç yıldız için ise Real Madrid devreye girdi.

B PLANI MOHAMED SALAH

Real'de teknik direktör Zinedine Zidane'ın uzun süredir istediği 21 yaşındaki hücum oyuncusu için Başkan Florentino Perez'in tüm imkanları seferber edeceği konuşuluyor. Mbappe'nin PSG'de kalmasının zor olduğu öne sürülürken, sözleşmesi 2022'de bitecek olan Mbappe için 200 milyon euro (1.3 milyar lira) civarında bir bonservis bedeli teklif edileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Eğer Los Galacticos, Mbappe'yi alamazsa, B planının ise Liverpool'dan Muhammed Salah olduğu bildirildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Mauro Icardi Montpellier Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Ankara:

Real madrid e giden in yıldızı sönüyor,eski reklam değeri kalmadı la liga nın.bahsedilen futbolcular abartılıp piyasası yükseltiliyor,real madrid de herkes yıldız çünkü.ispanya da Her sezon 2 takım şampiyonluğa yakın ama ingiltere de kimin şampiyon olacağı beli olmuyor ve reklamı çok iyi yapılıyor.ispanya ya giden söner son örnek eden hazard...

8
1
yanıtYanıtla
emilio:

hazard zaten çok büyük bir yıldız değildi. mbappe her ligde aynı seviye oynar yaşı daha 19 bu yaşta bu yetenek hiçbirinde yoktu.

yanıt5
yanıt3
Afyonlu:

700milyon euroyada futbolcu alsa madrid, Ronaldonun yerini yer yüzündeki hiç bir futbolcu dolduramaz

3
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Bu rakamlar korkunc yuksek loo

1
0
yanıtYanıtla
sat:

bunlar çok uçuk rakamlar bu arada ispanyaya meteor düşmüştü değil mi

0
0
yanıtYanıtla
Firat:

MBAPPE Real de büyük cikar. Hem kendisi icin hem de Real icin cok faydali olur fakat bu miktarlar cok ayrica futbolun lezzetini bozar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title