Haberler

Real Madrid'in Yıldızı Sergio Llull: Neymar Real Madrid'e Transfer Olacak

THY Euroleague'nin şampiyonluk adaylarından Real Madrid'in yıldız oyuncusu Sergio Llull, Neymar'ın Real Madrid'e transfer olabileceğini söyledi.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun bir süre parkelerden uzak kalan Real Madrid'in yıldız oyun kurucusu Sergio Llull, futbol takımının Şampiyonlar Ligi serüveni ve Neymar hakkında açıklamalarda bulundu.

"NEYMAR NEDEN OLMASIN?"

Transferde ismi Real Madrid ile anılan Neymar hakkında konuşan İspanyol oyuncu, "Neymar harika bir oyuncu. Transfer olup olmayacağı bana kalmaz ama neden olmasın? Çok iyi olur" sözlerini kullandı.

Real Madrid'in Yıldızı Sergio Llull: Neymar Real Madrid'e Transfer Olacak

"REAL'İN JUVENTUS'U GEÇECEĞİNE İNANIYORUM"

Son iki sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Real Madrid hakkında konuşan Llull, "Real Madrid'in şu anki durumunu çok iyi görüyorum ve tabii ki takımıma güveniyorum. Juventus harika bir takım ama Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde turu geçeceğine inanıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Llull Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Reis:

Parayı veren Neymarı öttürür.

1
0
yanıtYanıtla
berkay:

bence gitmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title