Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı

Güncelleme:

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden yaklaşık 2 yıl sonra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile yolları ayrıldı.

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden 21 ay sonra Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiği belirtildi. Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü. Bu gelişmenin ardından Beyaz TV önünde protesto eylemi yapacak Boşnaklar ve Ahlak Gönüllüler Platformu, Twitter hesabından eylemin iptal edildiğini ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

"PROTESTO İPTAL EDİLMİŞTİR"

Ahlak Gönüllüler Platformu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Camiamızın üstün gayretleri neticesinde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişiği kesildi. Ahlak Gönüllüleri Platformu'nun bu akşam Beyaz TV önünde yapacağı protesto iptal edilmiş olup saat 21.00'da Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde basın açıklaması yapılacaktır." denildi.

OSMAN GÖKÇEK: BEYAZ TV'DE YER ALMAYACAKTIR

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, MHP Millletvekili Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptığını belirterek, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

Osman Gökçek'in Twitter'daki paylaşımı;

Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Osman Gökçek Beyaz TV Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (48)

Adanalı Mustafa:

Çok iyi karar almışlar,umarım bundan sonra bu şahıs hiçbir kanalda yer almaz.

59
13
yanıtYanıtla
Jabbo:

Şu lanet ROK denen adamı tvden silin artık

59
11
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çok doğru karar. Tebrik ederim. Böyleleri bir daha ekrana çıkarılmamalı.

52
13
yanıtYanıtla
Halktan biri:

Hadi darısı eşininde başına onun o taraflı habercilikten uzak yüzünü de ekranlardan uzak tutarsak biraz daha rahat nefes alıcak millet

42
6
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Halktan biri karısına halktan biri olarak laf söyletmem öyle bir karım olsun eşeği sırtımda taşımassam katır olayım.......

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

İLK DEFA DOGRU BIR KARAR VEREN YANDAŞ MEDYA OLMAsı gereken buydu rasim olcak zat yüznü dahı görmek ıstemırorum

37
7
yanıtYanıtla
socar:

aklın yolu birdir rasim. hadi başka kapıda çöplen pislik.

33
3
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

nagihan besler seni calismana gerek yok, zeytin yagi gibi karin var

32
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

yerinde karar

26
3
yanıtYanıtla
Rezalet:

Rezalet toplum ahlakı cöktü 18 senede

18
10
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title