Haberler

PSG'li Taraftarlar, 4 Gol Atan Neymar'ı Islıkladı

Güncelleme:

Fransız ekibi PSG'de forma giyen Neymar, rekor kırmanın eşiğine gelen Cavani'ye penaltıda topu vermeyince kendi taraftarlarının hışmına uğradı.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain (PSG), konuk ettiği Dijon'u 8-0 yenerek açık ara liderliğini sürdürdü, Lyon ile puan farkını 11'e çıkardı. Ligin 21. hafta mücadelesinde lider PSG, orta sıralarda yer alan Dijon'u ağırladı.

PSG, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 8-0 kazanırken maçın gollerini 4 ve 15. dakikalarda Angel Di Maria, 21. dakikada Edison Cavani, 42, 57 ve 73. dakikalar ile penaltıdan 83. dakikada Neymar, 77. dakikada Kylian Mbappe attı.

NEYMAR COŞTU AMA YUHALANDI!

Maçın yıldızı Brezilyalı oyuncu Neymar, 4 golün yanı sıra 2 golün de asistini yaptı.

Paris ekibinin Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani ise PSG formasıyla 226 maçta 156 gole ulaşarak Zlatan İbrahimoviç'in rekorunu egale etme başarısını gösterdi. 83. dakikada PSG'nin kazandığı penaltıyı Cavani'nin atmasını isteyen taraftarlar, topun başına Neymar'ın geçmesi nedeniyle Brezilyalı oyuncuyu ıslıkla protesto etti.

"NEYMAR ETKİLENMEDİ"

Takım kaptanı Tiago Silva maçtan sonra yaptığı açıklamada, 'Neymar bu protestolardan etkilenmedi. Bazı taraftarlar aleyhine bağırdı ama en önemli şey skor ve kazanmak. Edi (Cavani) için rekor gelecek. Sürekli gol atıyor, bu yıl oynanacak daha çok maç var. Bütün rekorları kıracak" diye konuştu.

ZAFER GÖLGEDE KALDI

8-0'lık zaferi gölgede bırakan Neymar – Cavani gerginliği ile ilgili soruları yanıtlayan PSG hocası Unai Emery ise şöyle konuştu: "Cavani bizim golcümüz. Çok gelişti. Onun bireysel istatistikleri takımı güçlendiriyor ve takım da onun daha çok gol atmasını sağlıyor. Penaltıyı Neymar attı, Cavani'nin gol atmak için başka fırsatları olacak. Takım Neymar ile daha güçlü. Tüm galibiyet ve istatistikler takımı daha iyi hale getirmek içindir".

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Edinson Cavani Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

psg taraftarı mal demek ki

2
4
yanıtYanıtla
Çotanaklar:

Cavani adamdir

1
0
yanıtYanıtla
Firat:

Ben Cavaniyi cok severim! Neymar zaten hattrick yapmis 2 de asist . . ayip etmis bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title