Haberler

PSG, Beşiktaş'ın da Gündeminde Yer Alan Lucas Paqueta'ya Talip Oldu

Güncelleme:

Yaz döneminin başında adı Beşiktaş ile de anılan Flamengolu Lucas Paqueta için Paris Saint Germain devreye girdi.

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, vatandaşı Lucas Paqueta'nın transferi için devreye girdi. Globo Esporte'nin haberine göre PSG bu transfer için düğmeye basmış durumda. Teknik direktör Tuchel'in de çok beğendiği yıldız isim için ocak döneminde kulübüne resmi teklif iletilecek.

NEYMAR İKNA EDİYOR

Neymar'ın ise şimdiden Paqueta ile görüştüğü ve ona PSG'yi anlattığı iddia ediliyor. Paqueta ilk olarak 2016 yılında Olimpiyat Oyunları'na hazırlandıklarında Neymar'ın dikkatini çekmiş. O günden bu yana da aralarının iyi olduğu konuşuluyor.

PSG, Beşiktaş'ın da Gündeminde Yer Alan Lucas Paqueta'ya Talip Oldu

RABİOT, LİVERPOOL İLE GÖRÜŞÜYOR

PSG'nin bu hamleyi yapma sebeplerinden biri Adrien Rabiot'un ayrılma ihtimali. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fransız orta saha şimdilerde Liverpool ile flört ediyor. Ocak ayında ön sözleşme imzalayıp sezon sonunda Liverpool'un yolunu tutabilir. PSG de bu yüzden ocak ayında Paqueta'ya imza attırmanın derdinde.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

bjk:

zaten beşiktaşın istediklerini ya psg ya real yada barça alıyo deli ediyolar :)))

1
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Neyi alıyor Beşiktaş Brezilya ligini sürekli olarak takip ediyorum geleceğin yıldız oyuncusu şu anda Bayern Münih’in gündeminde aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş Beşiktaşınki o hesap

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title